Merhaba, ben arkada depo koruması olarak 8mm alüminyumu senelerdir sorunsuz kullanıyorum. Kendi adıma alt korumalarda alüminyum tercih ederim, en kötü ihtimal galvaniz kaplı olmalı.
Sevgi ve selamlar.
Atıf Tezerten
merhaba herkese öncelikle Ayhan bey ürünü beğenmenize çok sevindim efendim
Aliminyum konusunda katılıyorum fakat. Fiyat çok artar 150 TL yi çok bulan müşterilerimizde yok degıl buda ürünün cazibesini azaltır maalesef özel isteyen olursa aliminyum fiyat alırız tabikide yapılmaz diye birşey yok ben uygun olsun bütün muhafazasız Defender kalmasın dıye boyle dusundum ama isteklerinizi yerine getiririz tabikide
Muhafazayı gelip görmenize hiç gerek bile yoktur gelir tanışırız çayınızı içeriz diyorsanız ayrı mesele çünkü birebir orjinaliyle aynı ölçüdedir milimetrik hata dahi yoktur ve ilanım burda uzun süredir duruyor olumsuz hiç bir yorum gelmemiştir gelmezde beğenmediğiniz takdirde ürün iadesi almaktayım bugüne kadar bu talep hiç olmasada
Fatih Bey olumlu yaklasiminiza ve çözüm odakli önerilerinize cok tesekkurler. Eger Defender'i satmazsam Sizden mutlaka bir kac parca alacagim. Kolay gelsin, iyi satislar. Sevgi ve selamlarimla.
Atif Tezerten
Fatih Bey, ürün takılacağı yere olmaz vs. den dolayı değil, tamamen (sizin de söylediğiniz gibi) çayınızı içmek amaçlı adres istemiştim. Tanışırız, belki araçla ilgili başka önerileriniz, tavsiyeleriniz olur.
Atıf Bey çok teşekkür ederim beni şımartıyorsunuz herzaman yardımcı oluruz efendim elimizden geldiğince
Devrim Bey başımızın üstünde yeriniz var ben zahmet etmeyin anlamında söylemiştim Adapazarında dükkanımız Emniyetin hemen yanında biz karşılarız sizi efendim
Merhaba, ürün için bu kadar övgü okuduk, bir de Discovery1 için yapsanız
Defender için olan koruma 1997 model Disco1 aynen takılabilir mi veya sizde onun da ölçüleri varsa uyarlanabilir misiniz?
ölçüleri şuan aklımda değil. discovery ile defenderin aynı olduğunu duymuştum eğer isterseniz gönderebilirim eğer olmazsa geri iade alırım hiç problem değil.