Defender Nasıl Bir Araçtır ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,574

erhan110

A Land Rover doesn't leak! It marks its territory
Yer
Istanbul
Acikcasi cok guzel bir arac parcalarida sasilacak derecede ucuz ben cok memnunum 2.5 benzinliden.

Etiketler
Ynt: Defender Nasıl Bir Araçtır ?

erhan110' Alıntı:
Acikcasi cok guzel bir arac parcalarida sasilacak derecede ucuz ben cok memnunum 2.5 benzinliden.

Öncelikle iyi bayramlar. Defender ın nasıl bir araç olduğunu anlamak için sanırım Land Rover topici altındaki konuları okumak kafidir. Özetle kullanıcısının nazını çeken, çoğu devlet kurumları tarafından kullanıldığı için gerek sıfır gerekse ikinci el parça sıkıntısı olmayan bir araç olduğu, lego dan farksiz bir sök-tak keyfi yaşattığı ortada. Erhan bey, bu başlığı neden açma gereği duyduğunuzu paylaşırsanız merakımı gidermiiş olursunuz? şimdiden teşekkürler.

Bu başlıktan ben pek bişey anlamış değilim asıl soru yada tartışmak istenilen mesele nederi

eğer defender nasıl bir araçtır derseniz zate Land rover bölünde olduğu için olumsuz yanlarını yada başkalarına göre olumsuz görülen yerlerini öğrenme şansınız yok gibi

kokteknik' Alıntı:
ruhu olan bir araç
bir tanesine sahip oluyorsun hayatın değişiyor başka şey düşünemiyorsun :smiley:
;) ;)

Defender gaza gelmez ruhla gider o ruha sahip olamayan defendere binemez ;D ;D

:smiley: konuyu acma nedenim buydu iste ... yani nasil bir aractirda bu Defender hep kendini dusundurtturuyor vede sahip olanlar neden onu hep masraf masraf yapip guzellestirmeye kuvvetlendirmeye calisiyor ??? Nasil bir aracsin sen Defender ?? ben anlamadim bu isi :smiley:

Caktırmayın kimse duymasın ;) ;)
Heralde aramızda duyğusal bir bağ var ondandır ;D

Oyle valla :smiley: soylemesi ayip olur diye soylemeyim bikac araba daha var hepsinin servise parcaya vs ihtiyaclari var ama boyunlari bukuk paralar hep bu 17 yasindaki delikanliya gidiyor , aklimda hep onda bakalim nerde durucagiz.

erhan110' Alıntı:
Oyle valla :smiley: soylemesi ayip olur diye soylemeyim bikac araba daha var hepsinin servise parcaya vs ihtiyaclari var ama boyunlari bukuk paralar hep bu 17 yasindaki delikanliya gidiyor , aklimda hep onda bakalim nerde durucagiz.
Evet ya diğer aracıma övey evlat muamalesi yapıyorum günahından nasıl kurtulacam bilmiyorum :smiley:

bendede durum aynı doblonun baskı balata değişecek kızdırma lambası yanıyor dört tane lastik istiyor ben defender hidrolik direksiyon peşindeyim port bagaj peşindeyim

:smiley:) aynen snorkel portbagaj webasto tente tampon vinch vs vs vs siradalar.

bir DEFENDER satın almak CESARET ister ,
siz aldıktan sonra herkesin size şu soruları soruyor ne kadar yakıyor parçası pahalı mı vergisi ne kadar
insanlar benim 2,5 benzinliyi unosuyla broadway i transporturyla doblosuyla mukayese ediyo allah allah hangi akla hizmet dediği gözlerin okunuyor

kokteknik' Alıntı:
bir DEFENDER satın almak CESARET ister ,
siz aldıktan sonra herkesin size şu soruları soruyor ne kadar yakıyor parçası pahalı mı vergisi ne kadar
insanlar benim 2,5 benzinliyi unosuyla broadway i transporturyla doblosuyla mukayese ediyo allah allah hangi akla hizmet dediği gözlerin okunuyor
cesaret ister evettt katılıyorumm..........
milletin ne dediğine gelirsekk ;D ;D ;D saymakla bıtmezzzz psikolojimi bozdularrrrrr :-\

adrenalim' Alıntı:
cesaret ister evettt katılıyorumm..........
milletin ne dediğine gelirsekk ;D ;D ;D saymakla bıtmezzzz psikolojimi bozdularrrrrr :-\

Geçenlerde birisi arkadaşın Defenderı için "getir şu gamyoneti hacı" dedi yuh dedim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR