KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Walla bende merakla bekliyorum ebay alış veriş sitesinde baktım ve buldum ama kolple satıyordu adam fıyatı açık artırmaya koymuş hemen al fıyatı ise ucuk bir rakam yazmıştı
ben de sadece göğüse monte edilen parçayı satarmısın diye mesaj attım adam geri dönmedi bir daha yanı diyeceğim kolları sıvayalım elin ingilizine kul olmayalım kendimiz başaralım şu işi
Arkadaşlar Şuan itibariyle ön göğüs torpido, ön ızgara ve arka hoparlör yerleri tamamlanmış vaziyette en geç akşama fotoğraflarını ekleyeceğim. merakla bekleyin, bayinizden ısrarla isteyin..........
Arkadaşlar Şuan itibariyle ön göğüs torpido, ön ızgara ve arka hoparlör yerleri tamamlanmış vaziyette en geç akşama fotoğraflarını ekleyeceğim. merakla bekleyin, bayinizden ısrarla isteyin..........