KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tam da istediğim ve aklımdaki dizayn buydu eline sağlık kardeşim fiyat ve nekadar sürede üretim yapabilirsin tabi konsolun üstünde ki podla birlikte....
Tam da istediğim ve aklımdaki dizayn buydu eline sağlık kardeşim fiyat ve nekadar sürede üretim yapabilirsin tabi konsolun üstünde ki podla birlikte....
Fyat bilgisini yarın detaylndıracağım tam olarak neler yapılabilir ona göre yazacağım sonuçta buradaki amaç ticaretten ziyade hizmet o yüzden toplam fiyatı yarın yeni bir başlık altında yayımlayacağım... ayrıca teslim siparişten sonra en geç 2 yada 3 gün olacak...
Tüm landrover sahipleri adına sana teşekkür ediyorum yaptığın parça şahane....Tek aklıma takılan konu ise podun üzerine sadece iki tane gösterge yeri yeterli olurdu gibi geldi bana onun dışında yapılan iş mükemmel bence ...... Fiyat konusunu da 4 gözle bekliyorum ...
Elinize sağlık gercekten harika bir ürün biraz daha acıklama yaparsanız daha güzel olur mesala uygulamada kullanılan malzeme tuşlar vs.
Bakalım fiyatına göre sipariş vermeyi düşünüyorum ii geceler...
Elinize sağlık gercekten harika bir ürün biraz daha acıklama yaparsanız daha güzel olur mesala uygulamada kullanılan malzeme tuşlar vs.
Bakalım fiyatına göre sipariş vermeyi düşünüyorum ii geceler...
bende biraz araştırmıştım sanırım bu tasarım patentli bir çalışma ve kalıp öncesi bazı değişiklik yapmak gerekiyor ( en az 5 nokta ) nasıl bir değişiklik yapmayı düşünüyorsunuz ve nasıl bir malzemeden yapılıcak biraz bilgi verirseniz sevinirim
bende biraz araştırmıştım sanırım bu tasarım patentli bir çalışma ve kalıp öncesi bazı değişiklik yapmak gerekiyor ( en az 5 nokta ) nasıl bir değişiklik yapmayı düşünüyorsunuz ve nasıl bir malzemeden yapılıcak biraz bilgi verirseniz sevinirim
guzel gorunuyor ... aslinda on konsolun ebatlari ve icinde olmasi gereken kumandalari dusununce;bence yuzlerce secenek olmayacaktir..
konsolun tam ebatlari ve kumanda fonksiyonlari (yeri ..sayisi.. rezerv bosluklar vb.) arkadaslarin degindigi gibi patentli bir modelin birebir kopyasi degilse ki.. tabiiki olmamali .. ozgun model kabul edip kullanmakta sakinca olmayacaktir.
Bu arada konsolun ustundeki bolume imkan olsada Mitsubishilerin orjinalinde bulunan Clinometre ve pusula unitesi de yerlestirilebilse cok daha guzel olurdu ...
kolayliklar, keyifli paylasimlar..