KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu vinç ve tampondan sonra ön plakayı sağa kaçık şekilde ön panjura bagladık bence çok biçimsiz durduyor
sizlerdeki plaka duruş şekillerini fotolarını yüklermisiniz
kare plaka ile bir sağa ve ya sola konulan plakalar defender ön görünüş simetrsini bozuyor sizlerin fikirleri nedir ? teşekkürler
Benim aklıma gelen sisleri vinc makarasının yanındaki saclara yan şekilde bağla pilakayıda tamponun sağ sada sol kösesinin üstüne caç kaynatarak bağla
yada
sisleri sök borudan A bar yap hem sisleri yukarıya alarak daha iyi görüş sağlarsın ve pilakayıda A bara bağlarsın radyatörü engellemeyecek şekilde
yani sisleri A barın üst köşelerine pilakada ortaya
abi pek anlamıyorum sizler kadar panjur artı şeklindeydi orjinal ingiliz yapımıydı sarı camel trophy rengi falan farlarda koruma kafesleri vardı amcam orjinal olduğunu söylüyodu bengenede bi sorıyım dedim zaten ortaada arabada kalmadı
abi pek anlamıyorum sizler kadar panjur artı şeklindeydi orjinal ingiliz yapımıydı sarı camel trophy rengi falan farlarda koruma kafesleri vardı amcam orjinal olduğunu söylüyodu bengenede bi sorıyım dedim zaten ortaada arabada kalmadı
Galip bey,aracınız çok güzel.Bende de sarı defender pick up vardı,belki denk gelmişsinizdir Giresun'da.Bu arada ben Tirebolu'dan Aras.Defenderınızı güle güle kullanın.