Defender oneri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan burakgenel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,066

burakgenel

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar 73 model 1303 vOsvosumu satıp defender 90 2.5 almak istiyorum sahibınden de off road icin araçla var fakat 20-40 arasi gidiyor. Önerim su 5 bine satılan bir araç alıp kendim yapsam bana ne kadara patlar sizce ? Yardimlarinizİ bekliyorum tesekkurler

Etiketler
Ynt: Defender oneri

5 bin TL'ye alacağınız araç Defender 90 olamaz, olsa olsa Series III'tür.
Aracı ne hale getirmek istediğinizi bilmiyorum ama bir Series'i off-road için hazırlamak isterseniz aşağı yukarı aynı bütçelere yaklaşırsınız.

Ynt: Defender oneri

2 yıl önce Kırıkkale hurdasandan 4.250 tl ye aldığım 2. aracımı topluyorum , şu an boyada 45000 tl den gidiyoruz , 50 ye yaklaşacağız. Toplama işi tamamen size bağlı , aracı muayeneden geçebilecek kadar , yürüyebilecek kadar da yapmak var (12-18 bin arası) benim yaptırdığım gibisi de ,hatta dahası da ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler