Defender Orta Konsol Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,142

Etiketler
serci07' Alıntı:
demek istediğim hangi araçtan uydurmuşlar. ford connectininkine benzettim ben.

bi aracdan uydurma degil el yapımı bi konsul özgün bi calışma bu, benım yaptıgım gibi 2011 modele görsellerine bi kakın netden.

insallh Haluk bey daha iyisi sizlerinde olur

konsul bitsin 2012 ön panjur yapasım var.

kendi konum da paylasıyorum ordanda takıp edebilirsınız genelde gece calıştıgım ve tek oldugum için cok fotograf cekemedim cektığımi paylaşıyorum gece cekılen fotolarda pek güzel cıkmadı farkındayım asllında ama gün içi denk getıp bı kac foto daha ceker paylasırım tekrar.

ali fatih' Alıntı:
Çok şiddetli takip

JOSHUA9' Alıntı:
calisma sonrasi maliyet ve satis fiyati verilecek mi ?

cok bi par tutmayacak sanırım 500 800 arası cıkar şimdilik net bir şey belli, degil. cok bişey tutmaz merak etmeyin önemlı olan kalıbın tekrarkullanıla bılır sorunsuz düzgün olması hoş bişey olmaz sa sadece benım aracda olur fazla sayıda yaptırtmam. son hallerine montaj ladıktan sonra eklıcem tekrar, yıllardır defender konsul sorunları var insallh başladiğimiz işi bitiririz herkeze faydamız olur bide fiyatı uçuk bişey yapmamak lazım herkez kullansın iş görelim.

umarim ilk once sizin icinize siner ve zevkle kullanirsiniz,sonrada ihtiyaci olanlarla paylasirsiniz.

kalıp duruyor, kalıptan cıkınca montaj aşamasında fotografları eklerim işlerimden dolayı pek ilgilenemedim.