Merhabalar,
Yaylada kullanmak için tenteli pikap defender arıyorum. Bu araçları pek bilmiyorum fakat burdaki tecrübelilerin yazdıklarını okuyarak öğrenmeye çalışıyorum.Umarım Yardımcı olmak isteyen birileri olur.
Kullanım amacım off road değil sadece yaylaya insan taşımak malzeme taşımak ve dağda bayırda gezinmek.
Bakımlı hemencik arıza vermeyecek 1-2 yıl ciddi masraflar çıkarmayacak bir aracı olanın teklifine açığım.....
SAYGILAR
Merhabalar,
Yaylada kullanmak için tenteli pikap defender arıyorum. Bu araçları pek bilmiyorum fakat burdaki tecrübelilerin yazdıklarını okuyarak öğrenmeye çalışıyorum.Umarım Yardımcı olmak isteyen birileri olur.
Kullanım amacım off road değil sadece yaylaya insan taşımak malzeme taşımak ve dağda bayırda gezinmek.
Bakımlı hemencik arıza vermeyecek 1-2 yıl ciddi masraflar çıkarmayacak bir aracı olanın teklifine açığım.....
SAYGILAR
merhaba,
Öncelikle teşekkür ederim.Pikap gerekiyor çünkü yaylada çalışacak yük yaşıyacak hayvan taşıyacak arazide çalışacak.
Araçların yabancısıyım o yüzden ambulans işime yarar mı yaramaz mı bilemiyorum veya ambulans tenteli hale getirilebilir mi bilemiyorum.İlanlarda ambulanslar gördüm ve aslında temiz bakımlı olanlarda var fakat dediğim gibi benim işime yararmı acaba?