tindersticks
Viva la Libertad
Merhabalar....
Bir 2007 Freelander Land Kullanıcısı olarak, Ailecek (Eşim ve kızım da dahil) artık gerçek bir Land alma vaktinin geldiğini düşünüyorum... 2 aydır araştırmalar yapmaktayım... Gezenbilir'deki pek çok yazıyla birlikte yabancı sitelerden de çok yazı okudum.... Bir yol ayrımına geldim gibi....
ihaleden Kupası görece iyi bir araç alıp (ki mke de satılan motoru şanzumanı dağılmış ve kimsenin teklif vermeyeceği 87-88 kapalı kasa bir araç olabilir) üzerine sıfır motor, sıfır şanzuman (gönül puma motor RN 380 şanzuman ister tabi) ve yürüyen takarak, kasayı sıfırdan soyup full restorasyon yapmak.... Bu noktada sizlerden şu bilgiye ihtiyacım olacak.... Sıfır Puma, ya da 300 TDI fiyatları nedir? RN 380 Şanzuman fiyatı nedir?Otokardan mı alınır? Piyasada Sıfır 350 T Ford motoru, Nissan motoru takılmış araçlar görüyorum.... Hatta sitede Puma motorun Transit motoruna benzediğine dair bir yazı da okudum yanlış anlamadıysam..... Bu motorları kullanmak araçta ne gibi eksiler getirir? 350T sıfır fiyatı nedir?
ise 96-97 uygun fiyatlı bir 300 TDI alıp, Boya, aksesuvar ve döşeme ile bineceğim aracı yapmak....
ise Bir yerlerden para bulursam Otokardan 87.000 Tl'ye 4+1 130 kamyonet almak (ki şirket üzerine aldığınızda %18 Kdv'yi gidere mahsup ettiğinizde 73,000 Liraya gelir + İlk yıl amortismanı falan aracın maliyeti 65,000 Liralarda..... 95-96 model araçlara 40,000 - 50,000 TL istendiği düşünülürse makul fiyat.... İyi bir Tomb Rider versiyonu olabilir hem de sıfır)
Birincisi biraz uğraştıracak ama doğru ellerde yapılırsa her şeyini bildiğim bir araca bineceğim....
İkincisi az uğraştıracak ama bilmediğim bir araç
Üçüncüsü Sayısal nelere kadirdir
Bilgileriniz ve paylaşımlarınız için teşekkürler....
Bir 2007 Freelander Land Kullanıcısı olarak, Ailecek (Eşim ve kızım da dahil) artık gerçek bir Land alma vaktinin geldiğini düşünüyorum... 2 aydır araştırmalar yapmaktayım... Gezenbilir'deki pek çok yazıyla birlikte yabancı sitelerden de çok yazı okudum.... Bir yol ayrımına geldim gibi....
Kod:
[b]İlki[/b]
Kod:
[b]Geldiğim İkinci yol [/b]
Kod:
[b]Üçüncü yol[/b]
Birincisi biraz uğraştıracak ama doğru ellerde yapılırsa her şeyini bildiğim bir araca bineceğim....
İkincisi az uğraştıracak ama bilmediğim bir araç
Üçüncüsü Sayısal nelere kadirdir
Bilgileriniz ve paylaşımlarınız için teşekkürler....