Yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum Defender ilanlarını araç bende artık bir tutku haline geldi çoğumuzda olduğu gibi siz araca hali hazırda sahip olanların illa ki bir çevresi vardır ben Edirne de ikamet ediyorum ama bu civarda satılık bir defender bulamadım Ankara'ya kadar gidip alabilirim aracı etrafında tanıdığı bildiği defender satan arkadaş olan varsa bu konudan güncel olarak takip etmek istiyorum sizden ricam
bir el atın da dizel 110 kapalı kasa bir defender bulalım bana da model yılı çok önemli değil ama fiyat olarak bütçem şuan için 12,000-tl kadar biliyorum bu paraya iyi bir araç bulamam ama alıp kendim de zamanla zevkle 3-5 değişiklik yapabilirim şimdiden teşekkür ederim.
Ynt: Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor
Merhaba
Bende 2 adet defender var .
Birini 4250 tl ye alıp , 44.000 tl ye mal ettim 1987 orijinal düz dizel , Her tarafı dört dörtlük ama motor düz dizel olduğundan pek keyif vermiyor.
İkincisini 4250 tl ye alıp (MKE) 70 kusur bin tl ye mal ettim. 130 ps puma motor attım , her tarafı son model yeni yapıldı. İyi bir araç memnunum.
12000 tl ye defender alınır ama 12000 tlye defender binilemez. 20 - 25 bin arası Hyundai gibi nissan gibi şahane 4x4 ler var onlardan al.
Defendere bulaşıp başını belaya sokma.
http://gezenbilir.com/index.php?topic=88750.80
tesadüfmü, büyük şansmı?
bakın , Bursada Mustafa Bey, 25 bine mal ettiği aracı 10bin tlye satılıga çıkartmış
Özgür Bey, size yardımcı olur
Belki biraz daha indirim alır
ndogru' Alıntı:
Merhaba
Bende 2 adet defender var .
Birini 4250 tl ye alıp , 44.000 tl ye mal ettim 1987 orijinal düz dizel , Her tarafı dört dörtlük ama motor düz dizel olduğundan pek keyif vermiyor.
İkincisini 4250 tl ye alıp (MKE) 70 kusur bin tl ye mal ettim. 130 ps puma motor attım , her tarafı son model yeni yapıldı. İyi bir araç memnunum.
12000 tl ye defender alınır ama 12000 tlye defender binilemez. 20 - 25 bin arası Hyundai gibi nissan gibi şahane 4x4 ler var onlardan al.
Defendere bulaşıp başını belaya sokma.
tesadüfmü, büyük şansmı?
bakın , Bursada Mustafa Bey, 25 bine mal ettiği aracı 10bin tlye satılıga çıkartmış
bkocoglu' Alıntı:
http://gezenbilir.com/index.php?topic=88750.80
tesadüfmü, büyük şansmı?
valla ben yenı uyyeyım boyle bır arac arıyordum sasede bu aracı geenbılır olarak nasıl bılırdınız acaba ben talıp olsam fıyatta bıseyler ozgur bey yapabılır mı ??
Bir Defender sahibi olmadan önce aracı gerçekten iyi tanımak, bilmek gerekir. Bir sevayla alanların bir kısmı pişman, bazıları çok masraf etti yine pişman ama pişman olmayanlar gerçekten bu aracı bilen ne istediğine karar vermiş ve bunun için doğru bütçe ve harcamayı yapanlar. Bilinçsiz Defender sahipleri attıkça bunu genelleme yapan ve tüm Defender sahiplerini aynı kalıba sokmaya çalışan maksadını aşanl yorumlar da oluyor.
Benim tavsiyem, bolca okumanız, araştırmanız. Acele etmeyin, önce gerçekten ne istediğinize karar verin, imkanınız varsa deneyin, isterseniz gelin misafirim(iz) olun, alternatifleri değerlendirin sonra gerisi kolay.
Yanlış anlama yok Özgür bey, yazan ne yazdığını iyi biliyor 'şakayla karışık laf sokuyor' aklınca. Yine bir konu daha çöplük oldu, sorusunu soran pişman ciddi ciddi cevap veren de pişman.
Ben bu Bayram Bülent abi yi bir ziyaret edeyim. (Zaten torunları görmeye gidecekmiş evde yok) gitmişken internetini kesiyim,forum şifrelerini hackliyim. Hepimiz için bu göreve talibim ;D ;D