Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan terry27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,908

terry27

Yol yoksa Defender var
Yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum Defender ilanlarını araç bende artık bir tutku haline geldi çoğumuzda olduğu gibi siz araca hali hazırda sahip olanların illa ki bir çevresi vardır ben Edirne de ikamet ediyorum ama bu civarda satılık bir defender bulamadım Ankara'ya kadar gidip alabilirim aracı etrafında tanıdığı bildiği defender satan arkadaş olan varsa bu konudan güncel olarak takip etmek istiyorum sizden ricam

bir el atın da dizel 110 kapalı kasa bir defender bulalım bana da :smiley: model yılı çok önemli değil ama fiyat olarak bütçem şuan için 12,000-tl kadar biliyorum bu paraya iyi bir araç bulamam ama alıp kendim de zamanla zevkle 3-5 değişiklik yapabilirim şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor

sayın terry
tam yerindesiniz
size arkadaşlar en kısa sürede aradığınız aracı bulurlar.

yalnız , niye kapalı kasa
sütmü satacaksınız

Merhaba
Bende 2 adet defender var .
Birini 4250 tl ye alıp , 44.000 tl ye mal ettim 1987 orijinal düz dizel , Her tarafı dört dörtlük ama motor düz dizel olduğundan pek keyif vermiyor.
İkincisini 4250 tl ye alıp (MKE) 70 kusur bin tl ye mal ettim. 130 ps puma motor attım , her tarafı son model yeni yapıldı. İyi bir araç memnunum.
12000 tl ye defender alınır ama 12000 tlye defender binilemez. 20 - 25 bin arası Hyundai gibi nissan gibi şahane 4x4 ler var onlardan al.
Defendere bulaşıp başını belaya sokma.

mevcut aracım ranger. satıp defender alayım diyordum ki düşünceleriniz kafa mı karıştırdı

http://gezenbilir.com/index.php?topic=88750.80

tesadüfmü, büyük şansmı?
bakın , Bursada Mustafa Bey, 25 bine mal ettiği aracı 10bin tlye satılıga çıkartmış
Özgür Bey, size yardımcı olur
Belki biraz daha indirim alır

Hiç durmayın , alın.

Şimdiden hayırlı olsun

ndogru' Alıntı:
Merhaba
Bende 2 adet defender var .
Birini 4250 tl ye alıp , 44.000 tl ye mal ettim 1987 orijinal düz dizel , Her tarafı dört dörtlük ama motor düz dizel olduğundan pek keyif vermiyor.
İkincisini 4250 tl ye alıp (MKE) 70 kusur bin tl ye mal ettim. 130 ps puma motor attım , her tarafı son model yeni yapıldı. İyi bir araç memnunum.
12000 tl ye defender alınır ama 12000 tlye defender binilemez. 20 - 25 bin arası Hyundai gibi nissan gibi şahane 4x4 ler var onlardan al.
Defendere bulaşıp başını belaya sokma.

Ahmet Bey

Ben bunu yazsaydım.

Ohoooooo , beni perişan ederlerdi valla.

tesadüfmü, büyük şansmı?
bakın , Bursada Mustafa Bey, 25 bine mal ettiği aracı 10bin tlye satılıga çıkartmış

Hiç durmayın , alın.

Şimdiden hayırlı olsun

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=post;topic=98547.0;last_msg=1284720#ixzz2gn5cGg8u

yeni bir Defender ci daha olacak yardım etmek her defender cinin boynunun borcu

bkocoglu' Alıntı:
http://gezenbilir.com/index.php?topic=88750.80

tesadüfmü, büyük şansmı?

Hiç durmayın , alın.

Şimdiden hayırlı olsun

valla ben yenı uyyeyım boyle bır arac arıyordum sasede bu aracı geenbılır olarak nasıl bılırdınız acaba ben talıp olsam fıyatta bıseyler ozgur bey yapabılır mı ??

Bir Defender sahibi olmadan önce aracı gerçekten iyi tanımak, bilmek gerekir. Bir sevayla alanların bir kısmı pişman, bazıları çok masraf etti yine pişman ama pişman olmayanlar gerçekten bu aracı bilen ne istediğine karar vermiş ve bunun için doğru bütçe ve harcamayı yapanlar. Bilinçsiz Defender sahipleri attıkça bunu genelleme yapan ve tüm Defender sahiplerini aynı kalıba sokmaya çalışan maksadını aşanl yorumlar da oluyor.
Benim tavsiyem, bolca okumanız, araştırmanız. Acele etmeyin, önce gerçekten ne istediğinize karar verin, imkanınız varsa deneyin, isterseniz gelin misafirim(iz) olun, alternatifleri değerlendirin sonra gerisi kolay.

Arkadaşlar aracı bende sizin bildiğiniz kadar siteden biliyorum bi yanlış anlama oldu galiba

Yanlış anlama yok Özgür bey, yazan ne yazdığını iyi biliyor 'şakayla karışık laf sokuyor' aklınca. Yine bir konu daha çöplük oldu, sorusunu soran pişman ciddi ciddi cevap veren de pişman.

Ben bu Bayram Bülent abi yi bir ziyaret edeyim. (Zaten torunları görmeye gidecekmiş evde yok) gitmişken internetini kesiyim,forum şifrelerini hackliyim. Hepimiz için bu göreve talibim ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR