Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan terry27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,908
Ynt: Defender Sahibi Olmak Tecrübeli Arkadaşlar Bekleniyor

Yaw ne yapsam SUÇ

Bu kardeşimiz yardım istemiş, o saat tesadüf , Karavan ile ilgili görüştüğüm , bildiğim Mustafa Beyin
mesajını okudum.
Eeee,
kardeşimizin isteğine , bütçesine uygun bir araba.
Mustafa beyin kandıracak halide yok.
Özgür arkadaşta o anda odadaydı. O da Bursa da
Un var, şeker var bir tek helva yapmak kalmış.

Siz
ne diye
öküz altında , dana arıyorsunuz.
Şimdi ben desem ki,

Hoca Nasrettin ,bir gün eşeğine ters binmiş.......

Hemen oradan zıplayacak.
eşek kim, nasrettin kim, timurun fili ne , kazan ne.......

Efendi
Elleşme bana, uzak dur.

Etiketler

Bulent Bey nezdinde diger adima cevap vermis arkadaslar, topigi yeni gordum.Acikcasi benim topikteki Bulent Bey'in cevabini gorunce "eyvah" demedim degil.Simdi banada laf sokacak anlaminda.:smiley:Ne topikte yazan arkadaslar beni, ne de ben onlari palatform disinda tanirim.Ancak forum satirlarindan birbirimizi az cok taniriz.Elbette bu forum sayesinde suan gorustugum bircok abilerim ve kardeslerim bulunmakta.Sonucta burasi buyuk bir aile.Yaklasik 2 yildir forumu ciddi takip ederim.Bir karavanim var bu forum sayesinde satin aldim.Son derece de memnunum.Bir defender hayalim vardi.Fakat kendi topigimde de belirttigim gibi vaktimin olmayisindan gerceklesmedi.Kismet :smiley:.Umarim araci alacak arkadas bu hayalini gerceklestirir.

Saygilar
Mustafa GULER

Bülent abi kendin yazmışsın "yasaklı üye" diye. ;D ama başına "Defender ile ilgili forum konularında" yazman lazımdı ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Yanlış anlama yok Özgür bey, yazan ne yazdığını iyi biliyor 'şakayla karışık laf sokuyor' aklınca. Yine bir konu daha çöplük oldu, sorusunu soran pişman ciddi ciddi cevap veren de pişman.

abı bana mı soyledın anlamadım ben tamamen temız bır nıyetle sıteden aracı bılırsınız dıye oyle yazdım yoksa bı maksadım yoktu eger bu dedıgınız bana ise

Aklımda pickup niva yada duster almak varken hiç beklemediğim anda 15.ooo liraya defender aldım, discoverer stc lastik taktırdım, dert tasa çizik batık yağmur çamur rampa bayır demeden 2yıldır kullanıyorum. Rampada gitmesin, hız yapmasın farketmez. İstediğim yere gidebiliyor keyf yapabiliyorum.
Bugüne kadar yolda kalmadım çok şükür.(Motor 2yıldır eski trenler gibi kara duman atıyor, motor(BD30 için)değiştirmek için patlayana kadar basıyorum ama hala sorunsuz çalışıyor :smiley:)
Avda arazide herkes yürürken ben av alanının ortasına gidip rahatça av yapıyorum.
Avdan sonra batanları çekmekte ayrı bir zevk oluyor.
Kim hangi arabayı sever? ne kadar para harcar? bilmem ama, ben defenderdan vazgeçmem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR