defender satıcıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan botan034 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,655

botan034

Ana Kamp
Yer
istanbul
slm arkadaşlar bende defenderimi alıp sizlere katılmaki istiyorum. bu işe başlarkende sizlerin tecrübesinden faydalanmak cok iyi olur.
ankarada sürekli defender satan bir malum esnaf var.kendi atölyesi falan var.bu vatandaşta 98 300td var cok temiz olduğunu söyledi
25.000 tl istiyor coğunuz biliyorsunuzdur. bu vatandaşla ticaret yapan oldumu.lütfen cevap yazın

Etiketler

lütfen acil bakın

1 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-1997-defender-300-tdi-boyasiz-36197083/detay

2 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-110-5k-39852391/detay

3 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1997-tdi-300-defender-110-5-kapi-38795418/detay

lütfen acil olarak yorumlarınıza ihtiyacım var sizce hangisi daha mantıklı param hazır kararsızım 1 nolunun vinci yok hepside 25500 bin

Ynt: defender satıcıları

selimsani' Alıntı:
Hocam biraz açıklama yapsan nerede ne amaçla kullanacaksın, nasıl bir araba istiyorsun, defender istiyorsun da kendin toplayabilecek misin, sadece alıp binicek misin? O paraları o araçlara yatıracağına şu ilana bir bak, oldukça iyi bir araç, yukarıdakilerin 3 te 1 i fiyatına....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67768.0;topicseen

97-97 model 300Tdi ile 2.5 benzinli 110 arasında o kadar fark olur. Bu arada fiyat farkı yarı yarıya, 3'te 1 değil.

Gelelim asıl sorunun cevabına. "Malum şahıs"dan kasıt Yanasip olsa gerek. İLandaki 300Tdi'lar Telekom ihalesinden aldıkları. Telekom'un sitesinde araçların durumları hakkında bilgi vardı, ihale sonucunu da yine Telekom sitesinden duyurmuştu. Bu iki veriyi yan yana koyunca şunu görmek zor olmadı. Yanasip mekaniğinde arıza olan ve "Faal değil" olarak belirtilen araçları, kimse teklif vermediği için, ucuza aldı. Araçları elden geçirip iyi (!) fiyattan ilana vermiş. Benim direk Yanasip ile ticaretim olmadı, ancak önceki aracımı aldığım kişi Yanasip'ten almış aracı. Şans mıdır bilmem, sonradan takılan Tdi motor kusursuz çıktı. Tüm yürürü ve mekaniği zaten benden önceki sahibi tarafından Oto Mekanik'te yenilenmişti. Yanasip'ten çıktığı halki ile kalan sadece kaporta boya idi. Kaporta kötü durumdaydı ve üzerindeki fıs fıs boya her yıkamada biraz daha eriyip gidiyordu. Benim tecrübem bundan ibaret.

selimsani' Alıntı:
Hocam biraz açıklama yapsan nerede ne amaçla kullanacaksın, nasıl bir araba istiyorsun, defender istiyorsun da kendin toplayabilecek misin, sadece alıp binicek misin? O paraları o araçlara yatıracağına şu ilana bir bak, oldukça iyi bir araç, yukarıdakilerin 3 te 1 i fiyatına....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67768.0;topicseen
300 td istememin nedeni araca piknik ve av için modifiye edecem. bu modifiyenin araca yapacağı ağırlık en az 250 kg olacak. bu ağırlıktan sonra düz dizelin performansı cok düşer off road yapmayacam. ava gidiyorum bazen zor arazilere girmek gerekiyor.

Ankaradaki malum satıcıların temiz araç anlayışı genelde kontağa basınca çalışıyor ve yürüyor durumu. Muhtemelende pas ve çürüklerine temizinden bir fıs fıs boya yapılmıştır. O araçları alıp uzun süreli temiz temiz binemk istiyorum diyorsanız bir 10 000 harcarsınız

Tempus' Alıntı:
Ankaradaki malum satıcıların temiz araç anlayışı genelde kontağa basınca çalışıyor ve yürüyor durumu. Muhtemelende pas ve çürüklerine temizinden bir fıs fıs boya yapılmıştır. O araçları alıp uzun süreli temiz temiz binemk istiyorum diyorsanız bir 10 000 harcarsınız
10000 rakamını işi bilen bir abimiz daha verdi. abartı demiştim.buda bana ders olsun.yinede kafama takılan birşey var 10.000 neresine gidecek (daha önce defenderim olmadı)

Valla arkadaş ben 7.5 ğa aldım 20 ye malettim ve hala masraf ediyorum 87 model benim ki

29.500 den satışa sunmuşum araba.com da 27 verdiler vermedim..

zaten pek satasım yok ailemin baskısı yüzünden satışa koymuşum

28 veren olursa satarım tam zevkime göre toparlatmışım tabiki ufak tefek eksikleri var.

bu araçlardan aldınmı masraftan kaçınmayacan yada almayacan.

gülü seven dikenine katlanır misali bende katlanıyom

ede tabiki mutlaka bi yararı dokunur yav şu profil resimlerini nasıl yükleyecez yada normal resim benim aracın resmini koyacaktım

LaNDROWER-53' Alıntı:
ede tabiki mutlaka bi yararı dokunur yav şu profil resimlerini nasıl yükleyecez yada normal resim benim aracın resmini koyacaktım

Profilinizden Kimlik bilginiz ayarlarından bilgisayarınızda bulunan bir fotoğrafı yükleyebilirsiniz, dikkat edeceğiniz iki konu var;

1. Fotoğraf boyutu küçük olmalı, sınırı aşmamalı
2. Yükleme yaptıktan sonra en altta ''bilgilerimi kaydet'' ibaresi var, onu tıklamassanız yüklediğiniz fotoğraf kayıt olmaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR