defender satış

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jokerim03 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,724
Ynt: defender satış

Bu gün satıcı EminBey ile telefonda görüştüm.Ellerinde bol miktarda kamyonet olduğunu fiyatların 2800-3250 TLarasında değiştiğini söyledi.Eksik parçaların olabileceğini,diğer araçlardan eksikleri halledeceklerini bunun içinde ücret ödemeyeciğimizi öğrendim.Araçlar çalışır vaziyette değilmiş.Ancak usta bulabileceklerini ve araçların o şekilde çalıştırılabileceğini belirti.Usta için ödenecek tutara karışmıyacağını da ekledi.
Kısacası beğendiğimiz bir araç ciddi sorunluda olabilir,olmayabilirde....
3000 TL+usta+nakliye+ekstra masraflar için 5000TL gibi bir nakitle gitmek gerek sanırım....

Etiketler

gecen sene kırıkkale bahşişliye gittim ihalesiz defenderler satılıyor üstü kapalı 5 kapı olanlar 4.5 milyar üstü tenteli olanlarda 3.5 milyar dediler ihalesiz alabiliyorsunuz araşlarıda istediginiz gibi inçelemede gezmekte serbestsiniz bizzat gidip gördüm kardeşimle ama motoru calışırmı onda tereddüt ettim aracın bazı malzemeleri orada sökmüşler kimisinin gögüsü yok kimisinin kapısı yok lambaları sinyalleri her aracın muhakkak bir yerleri sökülmüş yani iyi inçeleyip almak gerekir sizlere resimlerinide göndereyim inceleyin arkadaşlar[attachment=1]

kırıkkale (27).jpg

kırıkkale (28).jpg

kırıkkale (41).jpg

kırıkkale (35).jpg

kırıkkale (44).jpg

Arkadaşlar uzakta olanlar icin ön fikir edinmek açısından bahşilide veya kırıkkalede muhatap telefon numarası varmı kurum veya şahıs bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

selam hayırlı haftalar bu araçları mke parakende satıyordu kapalı olanlar 4.500 açık kasalarda 3.500 tl idi hurdacılara kilo işi satıldı araçlar çekme belgelidir binilebilir hale araç parası dahil sıtandart bir aracın maliyeti 16 , 17 bin tl ye çıkıyor bu araçların toplanma işlerini yapıyoruz isteyen arkadaşlara anahtar teslimi verebiliriz takoser otomativ ANKARA ŞAŞMAZ 0312 386 34 61 0541 810 34 24 -25

Arkadaşlar Merhaba;
Doğru konu başlığına mı yazdım bilmiyorum.Ancak 1987 model İngiliz Defender imi satıyorum. İlgilenen varsa irtibata geçsin lütfen. Antalya'da yım

ilanlar bölümüne konu açarsanız, resim ve telefon eklerseniz daha etkili olur. Bu topic ihalelerle alakalı.

göktu' Alıntı:
ya aslında şu mke ve ihalelere dair olan konuların hepsini tek bir başlık altında birleştirsek daha iyi olmaz mı?
Katılıyorum. Bunun gibi çok başlık var. Hem daha yararlı olur o şekilde.

ben bir yere yazmıştım bahsislideki defender için gittigimde bulur bulamaz yazacam bilginişz olsun saim yel

bu arac il jandarmadan cıkma 90 model şöför kapısı yok birde 3 vites sekromecinde arıza var arac calışıyor 2.500 dizel 4 silindir kırıkkale bahsislide resimi kendim bir zat cektim

kırıkkale (40).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR