<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="MehmetTurk" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
MehmetTurk' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Caner bey , defenderin 4x2 seçeneği yok , şaftı sökerseniz olur ancak . Devamlı 4x4 dür , ilk harekete ön başlar yanılmıyorsam . Bu arada başka mesajlarda gözüme ilişen bir yanlışı açıklayayım ,Defender almak isteyen arkadaşların umudunu kırmayayım ama 15-20 bine düzgün Defender binmek çok zor , 15-20 bine üstü cilalı hurda binebilirsiniz . <br />
Mke den 4250 tl ye alınmış defender 2 yıl önce aksesuarsız ve kendi motoruyla toplandı , maliyet 40.000 tl yi geçmiş durumda ( araç nispeten temizdi) <br />
Mke den 4250 tl ye alınmış Defender , puma motor ve akesuarlı olarak toplandı , hesaplamaya cesaret edemiyorum ama 50.000 tl nin epey üzerindedir .
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
BENİM KENDİ ADIMA MEVCUT BÜTÇEMLE ALABİLECEĞİM DEFENDER ZATEN AFAKİ BİR RAKAM HARCANMADAN OLMASI LAZIM.. DÜN MESELA SADECE 1600 KMDE DEFENDER VARDI NETTE.18.5 LİRAYDI.. SIFIR GİBİ BİRŞEY.BUNA BENZER BİR KAÇ İLAN VAR. AMA İŞİ BİLEN ARKADAŞLARIM VAR EĞER ADAM GİBİ BİRŞEY ARIYORSANIZDADA BİR KERE ALIP, 3,5LUK V8 MOTOR OLANLAR VAR.. İŞİ BİLEN 2,5 A FİLAN BAKMIYOR BİLE.. 3,5LUKLARINDA EN MÜTEVAZİSİ 17 LİRA.. KENDİ ADIMA AMAÇ NEFSİMİZİ KÖRELTMEK.. ALIRIM VE TOPLARIM DİYEN VARSA DİYARBAKIRDA ÖZEL HAREKATTAN ÇIKMA 7,5 VAR BİR DEFENDER KOMPLE BAKIM İSTER TABİİ.. TÜM SİTELERDEKİ ARABALARI NEREDEYSE BİLİRYORUM DESEM YALAN OLMAZ. ASLINDA HALADA KARARSIZIM NE ALAYIM DİYE.. BAZEN SAMURAI AL İŞİNE BAK DİYORUM, BAZEN KARE KASA, BAZEN ZJ DERKEN DEFENDER DAHA MANTIKLI SANKİ. AMA TECRÜBEME İSTİNADENDE ŞUNU BELİRTEYİM KESİNLİKLE BİNECEĞİNİZ ARACIN YEDEK PARÇASI OLACAK.. İSTANBULA BİLE ÇOĞUNLUK YEDEK PARÇANIN GÜNEYDOĞUDAN GELDİĞİNİ HATIRLATAYIM.. KONUYU BİRAZ DAĞITTIM AMA İDARE EDİN ARTIK.. BİLMİYORUM HATA MI ETTİM AMA DÜN 6 LİRAYA 84 FULL BLAZER S-10 ALMADIM KORKUMA.. MOTOR AKSAMI YANMIŞ ARAZİYİ ÇALIŞTIRAMAMIŞLAR.. BİR İNCEKİ TECRÜBEMDENDE ASLA YÜRÜMEYEN ARABAYI ALMAM GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİM.. PARÇA V.B. SIKINTISI OLMAYAN SANIRIM BİRTEK DEFENDER VAR.. HEM TARZI VAR ARABANIN YANİ.. BİR YERLERE KONACAĞIM KENDİ ADIMA AMA BAKALIM NEREYE... NEYSE ADAM GİBİ ARABALAR VAR.. BİRBİRİMİZ HABERDAR EDELİM.AMA UNUITMAYALIM Kİ MAL ALIRKEN KAZANILIYOR. ÜSTÜNE BİRDE PARA HARCAYIP TEKRAR TOPLATACAĞIZ YAVRULARI..NEYSE SAYGILAR.</div>