defender seçmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harung Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,233

Etiketler
defender

Ynt: defender seçmek

güzel toplanmış, emek harcanmış. siyah ve beyaz renk olarakta tercihimdir. vincin konumu dışında çok güzel bir araç. takoserden toplanan araçların vinç tamponuyla bu araç tam istediğim araç olurdu.

index.php

dilmaç' Alıntı:
güzel toplanmış, emek harcanmış. siyah ve beyaz renk olarakta tercihimdir. vincin konumu dışında çok güzel bir araç. takoserden toplanan araçların vinç tamponuyla bu araç tam istediğim araç olurdu.

index.php

çok güzel bir araç ama oldukça maliyetli bence arac almak isteyenler ihtiyaçlarını belirleyıp ona göre mastaf yapmalı
ben off road aracı düşünmüyorum mesela gezi ve hobi amaçlı bir araç arıyıorum

takoser de bu işin uzmanı evet
birde hüseyin çınar beyin alanyadan topladığı araçlar çok gzüel

Harun bey, isterseniz içininde resimlerini yollayabilirim. Becerebiliryorsanız yayınlayabilirsinizde. Ön tamponu şimdilik hiç düşünmedim çünkü orjinal çıkışını bozmak istemedim. Yasal açıdan sıkıntı çıkmasın diye ama bu vinç ve çekidemiri işletiliyormu sanırım yeniden proje gerekmekte sigortacım onu yapabiliriz dedi. Yasal prosedür olarak halladilirse onuda değiştiririm. Ama bende gezi ve kamp aracı şeklinde planlıyorum. Çift akü sistemini kurduk, buzdolabı aldım. Şİmdi sırada klima ve webasto var.

h uçar' Alıntı:
Harun bey, isterseniz içininde resimlerini yollayabilirim. Becerebiliryorsanız yayınlayabilirsinizde. Ön tamponu şimdilik hiç düşünmedim çünkü orjinal çıkışını bozmak istemedim. Yasal açıdan sıkıntı çıkmasın diye ama bu vinç ve çekidemiri işletiliyormu sanırım yeniden proje gerekmekte sigortacım onu yapabiliriz dedi. Yasal prosedür olarak halladilirse onuda değiştiririm. Ama bende gezi ve kamp aracı şeklinde planlıyorum. Çift akü sistemini kurduk, buzdolabı aldım. Şİmdi sırada klima ve webasto var.

Cok sevinirim fotograflari paylasirsaniz.ne kadar bir masraf yaptiniz araca tdi mi arAciniz.

Alanya da zaten Hüseyin beyin canavarı her gördüğümde iç çekiyorum. Alanya genellikle defender ağırlıkta. Offroad gezilerinde zaten başı onlar çekiyor.

serci07' Alıntı:
Alanya da zaten Hüseyin beyin canavarı her gördüğümde iç çekiyorum. Alanya genellikle defender ağırlıkta. Offroad gezilerinde zaten başı onlar çekiyor.

serkan bey haklısınız defenderın merkezi antalya ve alanya araç ne kadar çok olursa piyasa odenli oluyor tabi.

harung' Alıntı:
serkan bey haklısınız defenderın merkezi antalya ve alanya araç ne kadar çok olursa piyasa odenli oluyor tabi.

harunbey mesaj attım. incele derseniz yakından çekim foto gönderirim.

td5 Disco sahibi olarak hafta sonları dağa tırmanmak, çamura batmak için uzuuuun zamandır ben de defender bakıyorum. Kullanılabilir olanlar 20/25 civarı aramaktan bıktım onun yerine bu fiyatlara range 4.6 bakıyorum. En azından deri koltuk, klima, otomatik vites her şey dahil, daha mantıklı geliyor ??? ???

defender konusunda bende çaresizim. hurdalıktan alsak toplatmak uzun zaman ve masraflı, yapılmış araç alsak durumu belli değil ve fiyatlar uçuk. harcanan paranın üzerine para katarak farklı bir araç alma fikride aklıma yatıyor

dilmaç' Alıntı:
defender konusunda bende çaresizim. hurdalıktan alsak toplatmak uzun zaman ve masraflı, yapılmış araç alsak durumu belli değil ve fiyatlar uçuk. harcanan paranın üzerine para katarak farklı bir araç alma fikride aklıma yatıyor
Bence;
Hurda alıp toplamak bol paranız, vaktiniz, sabrınız ve işi bilen ustalarınız varsa en mantıklısı. Ama bunlardan biri yoksa hiç girmeyin derim. Yapılı araçlar sizinde söylediğiniz gibi durumu belli değil ve bu aralar fiyatları gerçekten çok uçuk. hele birde işin içine 4 lastik 2 sis takıp offroad donanımlı diye satmaya çalışanlar girince hepten belirsiz bir durum çıkıyor ortaya. forumdan çok güzel toplanmış hakkını verecek araçlar çıkıyor ve onlarda yine piyasaya ve satış sitelerine girmeden el değiştiriyor. onları takip etmek bence en iyisi.
saygılar.

Dixie' Alıntı:
td5 Disco sahibi olarak hafta sonları dağa tırmanmak, çamura batmak için uzuuuun zamandır ben de defender bakıyorum. Kullanılabilir olanlar 20/25 civarı aramaktan bıktım onun yerine bu fiyatlara range 4.6 bakıyorum. En azından deri koltuk, klima, otomatik vites her şey dahil, daha mantıklı geliyor ??? ???

Arazi aracında bu özellikler sizin için önemliyse, Defender doğru tercih olmaz.

Kalbimin sesi yerine mantığımı dinlemek durumundayım. Aracı alıp, alışıp, bir süre sonra da Trans Siberia turuna katılmak gibi bir niyetim var ama bürokrasi/zaman/servis/satıcı dörtlüsünün meydana getirdiği gavur işkencesini kaldıramayacağımdan dolayı anca Trans İstanbul. Bu yüzden hazıra konmak daha mantıklı, ama az evvel belirttiğim dörtlüyü aynı anda halledebilirsem direk Sibirya ;D
Yukarıda yazdıklarım şahsi görüşümdür, umarım bir gün aranıza katılırım.
Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.