<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Defender traktör gibi kullanıma müsaitmidir?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="arkhem1" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
arkhem1' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
öncelikle pto yu buldum ama bunun hidrolikle ilgisi yok bu harici bir şaft çıkışı elde etmemizi sağlıyor fiyatı 850 ile 1200 tl arasında daha sonra hidrolik pompayı bu şaft çıkışına bağlıyoruz ama şaftın kontrolu nasıl oluyor henüz onu bilmiyorum ne kadar güçte bir hidrolik pompa gerekiyor bunları araştırıyorum birde serii olmayan defenderlerde bu şaftın montajı biraz problem oluyor serii lerde şasede şaft için yer yapılmış 1992 model benimkinde yok üstten yapmakta arabanın içinde yer işgal edecek başka çareler düşünüyorum
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Hocam pto aramanıza gerek yok. Tornacı ısı cozer. Sanzımanın arkasında ( 6 cıvatalı olaması lazım ) Bır kapak var. Bu kapak dısı frezelı bır dıslıye acılıyor. Bu dıslı yonu 5 ılerı 1 gerı olmak uzere hareket edıyor. dısı frezeye gore bır saft yapılıp kapak denır ve yag kecesı konulursa ıste pto. Tek sorun dedıgınız gıbı arka tarafa cıkması ıcın sasenın musaıt olmaması. Serı 3 lerde sasedekı delıkler bu ıse yarıyor. Hıdrolık ısı bıraz karısıktır. Hıdrolık motor, hıdro motor, reduktor hesaplarını ıyı yapmanız gerekır. Saftın kontorlu arac vıteste oldugu surece donuyor. Durdugunu yerde calıstırmak ıcınde arazı sanzımanını bosa alıyorsunuz. 5 ılerı 1 gerı olmak uzere 6 konumda saft hareket edebılıyor. Bunun en buyuk sıkıntısı arac yolda gıderken saftın sureklı donmesıdır. Bunada kecı tırnagı seklınde bır bos dolu apartı ıle sorun cozulur.</div>