Defenderde arka ve ön kapıların arasında iki adet (sağ-solda) 1.5 mm sacdan kıvırma direk var , ön cam ve arka tavan bağlantıları alüminyum , tavanı bunlar ayakta tutuyor . Benim gibi ağır siklet arkadaşlara defender üstü çadırı hiç tavsiye etmem , akşam yatarlarlar sabah arabanın kapılarını açamayabilirler .
Valla biz 2 kisi tepindik bisey olmadi ya 80-90 kilo olsak 170 kilo yapar totalde. 4 ayak olsa her ayaga 42 kg yuk biner cok fazla degil oyle bi sikinti bizde olmadi olacagini da zamnetmiyorum yeri geliyor 3 kisi yatiyoruz
Dostum 1.60 cm en 220 cm boy olarak yapıyorum...Alt profil demir üzerine 8 mm mdf kaplıyorum...4 kişi rahatca yatılabilir durumda oluyor...Fiyatı 1.850 tl alt soyunma kabiniyle birliktedir.
Bizimde kullandığımız çadır. En 150cm boy 220cm. Ben zaten 105 kiloyum boy da 191cm ayrıca eşim ve oğlumla rahat rahat yatıyoruz. 6 ayaklı portbagaj üstünde kullanıyoruz bu güne kadar bir sorun sıkıntı yaşamadık esneme vs ile ilgili.
Deryalarda da aynısı var. 2 yetişkin 2 çocuk rahat rahat sığıyorlar. Kendiside yazar zaten.