Defender ve TUV

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan def110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,002
Ynt: Defender ve TUV

Ruhsatda 2 renk yazılıysa kesinlikle 2 renk aranıyor. Bunun oranı yok. Ama tek renkde tavanı değişik boyamak bana göre daima risk. Acaba 110 yüksek diye fark etmemiş olabilirler mi? Bunun garantisi Ek1 ile kesin hale getirmek bence.
Sevgi ve selamlarımla.
Atıf Tezerten

Etiketler

Bazden 24 Kardeşim merhaba,
Ruhsat 11 ise, kesinlikle 11 kişilik koltuk göstermeniz gerekli. İlk 2 sırada buna ulaşamıyacağınız için arka yanlara koltuk koymanız gerekli. Ancak 11 kişiyi böyle yakalarsınız. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, arka yanlarda ve orta sırada koltuk altlarının ve sırtlıklarının sabit olup olmadıklarını kontrol ediyorlar. Eğer katlanır tip ise açıldığında mutlaka kilitlenmiş olmasını istiyorlar. Ben arka yanlara katlanır sıra biçiminde koltuk koymuştum. İhtiyaç olmadığında katlanmış olarak muhafaza ediyordum.
Sevgi ve selamlarımla.
Atıf Tezerten

Ruhsat da yazan 11 kişi ben 5 kişi yapmak istiyorum bunun için farklı bir yol izlemem gereklimi
Teşekkürler

Evet o zaman Ek 1 ile önce trafikden ruhsatı 5 kişiye çevirmeniz gerekli, sonra TUV'a muayeneye gidiyorsunuz. TUV ruhsatı daima baz alıyor. Bunun için 5 kişilik koltuk sayısını araçda sağlamanız gerekli, ne eksik ne de fazla(bende fazlaydı arka yanlardan dolayı). Ondan sonra EK 1 için müracaat edersiniz veya bir muameleci de yapar.
Sevgi ve selamlarımla.
Atıf Tezerten

Bunu muameleciye verip yaptırmak daha iyi olacak herhalde hem tavan renk değişimi hemde koltuk sayısı beni baya uğrastıracakları kesin bilgiler için teşekkürler
Saygılarımla

1995 Defender 90 için koltuk sayısı 5 yolcu adedi 4 olarak kayıtlı.
Koltuklar ise önde bilindik 2 koltuk arkada ise emniyet kemerleri üzerinde olan
yan iki bench / sıra tipi koltuk var.

Garip olan, şimdi 5 koltuk nasıl olacak, sıra tipleri 2 kişilik her biri, kemer sistemi de öyle.
O zaman 6 oluyor.
TUV'den geçen 90'lıklar biraz bilgi verirse iyi olacak. Ona göre arkaya sadece 2 katlanan
öne doğru bakan koltuk taktırıp proje filan uğraşacağım veya olduğu gibi gideceğim.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR