defender vinç tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,121

Etiketler

Ynt: defender vinç tavsiyesi

veteran' Alıntı:
yapısını pek bilmeden soruyorum,

izolasyon yapmak mumkun mu peki?

Yapılısı var zaten ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-turkiye-de-ilk-su-altinda-calisabilen-vinc-goliath-marka-31575108/detay?

kokteknik' Alıntı:
vinci komple sök halatı çıkar dışarı al 12 tane allen başlı vidayı söküp eline fotograf makinası al üst kapağı çıkar fotosunu çek 3 takım dişli var teker teker çıkarıp fotolarını çek contalara dikkat et pas sökücü sprele temizleyip parçaları ve dişlileri kontorl et aşınma ve kırık olmasın sonra tekrar çok fazla değil azar azar yağlarak geri tak takıldığın bişey olursa ara el,imden geldiği kadar bilgi vereyim
selamlar

acıklama ıcın cok tesekkur ederım ama anlamadıgım sey bu vıncler zaten agır hızmet ıcın uretılıyor nasıl olurda bukadar ızolasyonsuz yada suya karsı hassas olabılırler aklım almıyor.. şaka gıbı yaa ben ızolasyonlu sandıgım ıcın hıc dıkkat etmeden yıkatıyorum camurda kullandım cok enterasan..
vıncı sokun demıssınız tampondan mı sokucez yoksa uzerınde de bu ıslemlerı yapabılırmıyız?? cunku benım vıncı sokmem ıcın komple tampon sokulecek :(

mu7y' Alıntı:
Yapılısı var zaten ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-turkiye-de-ilk-su-altinda-calisabilen-vinc-goliath-marka-31575108/detay?
sudan etkilenmemesi mümkün değil açıp bakarsanız aynı sistem zaten şuan kullandığımız vinçlerlede var bence bu ilan bek inandırıcı değil

kokteknik' Alıntı:
seninkin bilmiyorum ama benim alttan 4 tane vidyı çıkardıktan sonra üstten alabiliyorum
evet sudan geçip kimseyi çekmeyin

abı resmen dumur oldum ! 3-4 defa kullandım bır tanesınde camurun ıcınde calıstırdım dıgerlerınde temız bır sekılde calıstı hıc tutukluk yapmadı aracımda yegane guvendıgım en can alıcı parca dıye bakıyodum resmen hayallerım yıkıldı :( yıkama fln yapılırkende de ozellıkle su sıktırıyorum camur vs kalmasın dıye yaptıgım bakımda kullandıktan sonra kablo gırıslerından ıcerı ufak bı bosluk var vd-40 sıkıyorum polıuretan kopukle fln ızolasyon yapılamazmı ?

kokteknik' Alıntı:
sudan etkilenmemesi mümkün değil açıp bakarsanız aynı sistem zaten şuan kullandığımız vinçlerlede var bence bu ilan bek inandırıcı değil

Huma otonun dediğiniz kadar abartılı bir ilan yapcağını zannetmiyorum bence dedikleri kadar vardır.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri