Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,076
Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

Selam

Deponun şamandırasını takılırken yanlış montaj yapıyor olabilirsiniz şamandıranın depo içinde girdiği bir hazne var oraya deponun üst tarafından giren mazot geri dönüş borusuda giriyor. doğru şekilde takılmazsa şamandıranın üzerindeki plastik depo o boruya takılıyor ve (Ya devamlı fazla yada eksik gösteriyor).

Depo1
 

Etiketler
Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

@mbilican , şamandıra üstten takılmıyor ! Eklediğiniz fotoya dikkat ederseniz yandaki girişe şamandıra bağlanmış vaziyette zaten , üste ok ile gösterdiğiniz yere değil .
Not : Belki bunu kastedmediniz , üstteki boruya değiyor ve kalıyor diyorsanız o doğru olabilir.
 

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

Yüklediğim resimde şamandiranın yanda olduğunu biliyorum çünkü aracı kendim topluyorum eski sahibi 8 sene arızalı kullanmış aracı ben depoyu araçtan söktükten sonra gördüm arızanın sebebini . Fotoğrafa dikkatli bakarsan üst tarafta şamandıra yazmıyor.

Depo kesit
 

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

:smiley: mbilican üstadım ne diyeyim 10 numara hem de görsel olarak tarif etmişsiniz emeğinize sağlık teşekkür edrim ..... ayrıca tüm cevap veren arkadaşlarada saygılarımı sunarım
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst