Defender Yükseltme Yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gncfb1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,291

gncfb1414

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
arkadaşlar ben yeni bir defender aldım yalnız aracı yükseltmek istiyoruz . burada sordugumuz kişiler makasların bükülerek yükselmesini önerdi.Sizinde önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
 

Etiketler
Ynt: Defender Yükseltme Yardım

kendinizi Gezenbilir tanisma sayfalarinda tanittiktan sonra moderatorlere bu forumu Araclar / LR / Defender bolumune tasitirsaniz o bolumde cok sayida deneyimli arkadas size yardimci olacaktir .. Hatta daha iyisi once o bolumde sorunuzun yanitini arayin mutlaka hemde birden fazla bu bilginin paylasildigi forum vardir ..
iyi gunler
 


Ynt: Defender Yükseltme Yardım

gncfb1414' Alıntı:
arkadaşlar ben yeni bir defender aldım yalnız aracı yükseltmek istiyoruz . burada sordugumuz kişiler makasların bükülerek yükselmesini önerdi.Sizinde önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Defender'iniz 1986 öncesi değilse makaslı değildir. Helezon olan modellerde daha uzun yay takılarak yükseltme yapılıyor.
Eğer aracınız LR Series ise makaslıdır, series konusunda tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,971
Mesajlar
1,526,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,725
Kaydolan Son Üyemiz
avsarehberim

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst