Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben yeni bir defender aldım yalnız aracı yükseltmek istiyoruz . burada sordugumuz kişiler makasların bükülerek yükselmesini önerdi.Sizinde önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
kendinizi Gezenbilir tanisma sayfalarinda tanittiktan sonra moderatorlere bu forumu Araclar / LR / Defender bolumune tasitirsaniz o bolumde cok sayida deneyimli arkadas size yardimci olacaktir .. Hatta daha iyisi once o bolumde sorunuzun yanitini arayin mutlaka hemde birden fazla bu bilginin paylasildigi forum vardir ..
iyi gunler
arkadaşlar ben yeni bir defender aldım yalnız aracı yükseltmek istiyoruz . burada sordugumuz kişiler makasların bükülerek yükselmesini önerdi.Sizinde önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Defender'iniz 1986 öncesi değilse makaslı değildir. Helezon olan modellerde daha uzun yay takılarak yükseltme yapılıyor.
Eğer aracınız LR Series ise makaslıdır, series konusunda tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir.