dturan
hayal ettiğin yere git..
Bana unimog lazımmrdnmz' Alıntı:Bu hafta geliyoruz Derya. Kurtarıcaz seni traktörcülerden![]()
Bana unimog lazımmrdnmz' Alıntı:Bu hafta geliyoruz Derya. Kurtarıcaz seni traktörcülerden![]()
ya özgür sorma düz yolda inşaat çukuruna düştüm.özgür.yörüker' Alıntı:Derya sen öne falanda kilit takma bu seferki denemede traktörde kurtarmaz
dturan' Alıntı:arka sağ teker okadar gömülmüştüki dönüp dönmediğini görmedim (tek başımaydım) lifte alıp öylemi kontrol edeyim taha? difflock tan kastın orta kilitmi?
Sürekli ileri ivme vardı abi. Ama yazdığım gibi tam şanzuman hizasından askıdaydım. Çıktıktan sonra yaklaşık 40 km yol gittim sıkıntısız.nkurtkaya' Alıntı:Arka sağ dönmüştür. Gaz verdiğinde araçta hiç kıpırdama sarsılma oldu mu? Olduysa sağ tekerlek de dönmüş diye düşünmek lazım ama araçta hiçbir kıpırtı olmadan sol dönüyorsa kilitde sorun var diye yorumlamak lazım ama bu çok ama çok düşük bir ihtimal.
Bende bu baht olduktan sonra onlada batacak yer bulurum ben göktugöktu' Alıntı:![]()
bundan verelim?![]()
nkurtkaya' Alıntı:Detroit'e kolay kolay birşey olmaz sağlamdır o sağlam.
Duruyo göktuğ. Satsan satılmaz atsan atılmaz oldugöktu' Alıntı:duruyo di mi hala abi?