arka sağ teker okadar gömülmüştüki dönüp dönmediğini görmedim (tek başımaydım) lifte alıp öylemi kontrol edeyim taha? difflock tan kastın orta kilitmi?
Arka sağ dönmüştür. Gaz verdiğinde araçta hiç kıpırdama sarsılma oldu mu? Olduysa sağ tekerlek de dönmüş diye düşünmek lazım ama araçta hiçbir kıpırtı olmadan sol dönüyorsa kilitde sorun var diye yorumlamak lazım ama bu çok ama çok düşük bir ihtimal.
Arka sağ dönmüştür. Gaz verdiğinde araçta hiç kıpırdama sarsılma oldu mu? Olduysa sağ tekerlek de dönmüş diye düşünmek lazım ama araçta hiçbir kıpırtı olmadan sol dönüyorsa kilitde sorun var diye yorumlamak lazım ama bu çok ama çok düşük bir ihtimal.
inşallah Nejat abi.akşam üstü sokakta biraz denedim hiç sıkıntı yok gibi.tam sağ sol turlarda kilit sesi de geliyor. Difflock ta tam turda kasıntıda yapıyor galiba sağlam.Yürüründe sıkıntı olmadığı için bu haftasonu İzmit te gelin arabası olacak defender ım. Haftaya dener yine haber veririm.
Eski konulara baktım da defender ıma neler yaptığımı farkettim bir anda. ;D Defender ın gerçekten hastalık olduğunu bir kez daha anladım. almayı düşünürken bağ bahçe piknik gezi diye hayal etmiştim iş şimdi nerelere geldi. ;D daha da biteceği yok gibi.