Kamp gezi amacli kullanim icin Defender'i yukseltmeye gerek olmadigini dusunuyorum.
Standart yaylari iyidir, amortiserler gazli ile degisirse daha iyi olur. 235/85/16 da cok rahat bir olcudur Defender icin.
Kamp gezi amacli kullanim icin Defender'i yukseltmeye gerek olmadigini dusunuyorum.
Standart yaylari iyidir, amortiserler gazli ile degisirse daha iyi olur. 235/85/16 da cok rahat bir olcudur Defender icin.
hard offroad niyetim yok. günlük olarakta kullandığım için standart yükseklik yetecek herhalde. gazlı amortisörde hemfikirim. ama acayip acayip fiyatlar alıyorum. istanbulda 1200 tl olan standart amortisör takımı ankarada 610 tl. nasıl iş anlamış değilim. ucuz diye alıpta sonradan sıkıntı çekmekte var. ama ankarada fiyat aldığım yerde her zaman parça aldığım range rover servisi dandik bir yer değil yani.
Standart helezonların HD olanları var mı önler için ? Ön tampon baya çöktürdü önleri, arka amortisörleri değiştirmiştim, önler eski olunca iyice pıstı.
Standart helezonların HD olanları var mı önler için ? Ön tampon baya çöktürdü önleri, arka amortisörleri değiştirmiştim, önler eski olunca iyice pıstı.
Bahsettiğiniz aracı üzerinde bulunan klasik yağlı amortisörler. Fiyatı normal. Helozonlar ise standar helezon ise biraz pahalı. +2 inç helozonlar o fiyatlarda.