Defender yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,823
Ynt: Defender yükseltme

halilugar' Alıntı:
Ben avda arazide kullanıyorum ama henüz yükseklikle ilgili bir sıkıntı yaşamadım. cooper stc lastik taktım bu sezon bu lastiği deneyeceğim, alttakımları değiştirmiştim lastikle birlikte arabanın gidişi çok farketti. 3cm spacer için nakit stokluyorum şuanda. En iyisi standart sanırım. Güzelde bir vinç tamamdır.
Hüseyin abi den öğrendim bende 235/85 lastik aracın son süratinide artırır diye. takınca görücez bakalım. spacer ya hazır alıcam yada işyerimde tornada kendim yapıcam ama burada 6000 kalite alüminyum kütük bulmak zor. vincim var yeri geldiğinde hayat kurtarıyor.

Etiketler

Jantları aldık şükür. (taha bey'e teşekkürler) 2 inc yükseltmeye karar verdim. helezonlar+yaylar+polyburc kiti değişecek.

şimdi sıra lastiklerde.onlar içinde fikir bekliyorum.
Hı dişlisininde değişiklik yapmadan %60 gibi asfalt olacak şekilde lastik önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
unutmadan 25 yada 30 luk spacer la beraber boost jantlar takılacak.
Saygılar.

dturan' Alıntı:
Jantları aldık şükür. (taha bey'e teşekkürler) 2 inc yükseltmeye karar verdim. helezonlar+yaylar+polyburc kiti değişecek.

şimdi sıra lastiklerde.onlar içinde fikir bekliyorum.
Hı dişlisininde değişiklik yapmadan %60 gibi asfalt olacak şekilde lastik önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
unutmadan 25 yada 30 luk spacer la beraber boost jantlar takılacak.
Saygılar.

Bende teşekkür ederim :smiley:

013.jpg

Jantlarım geldi, +2 amortisörler, yaylar, 30 luk spacerlar ve polybush kiti de montaja hazır. :smiley:
şimdi tek eksik montaj yaptıracak usta bulmak :D

05062012989.jpg

08062012992.jpg

08062012994.jpg

08062012996.jpg

güzel olacak çok güzel...

bir yerde usta lazım demişsin hayırdır?? benim bildiğim sen halledersin haftasonu bunları...

amortisörleri hallederim ama burc lar taş gibi olmuş artık.onları sökmeye mecbur usta ve takım lazım. hepsini bir yere yaptırıcam en azından aklım kalmaz. maslakta fiyat sordum sökme takma rot ayarı 500 tl istediler. huhh dedim. daha halk ustası bakıyorum şimdi :smiley:

mrdnmz' Alıntı:
güzel olacak çok güzel...

bir yerde usta lazım demişsin hayırdır?? benim bildiğim sen halledersin haftasonu bunları...
silivride sanayiye uğriycam yarın. belki daha hesaplı yapacak birini bulurum.
hadi görüşürüz evdekilere selam. oğlanı öp benim için.

Komple alt takımda ne var ne yok 100 liraya değiştiriyorum ben Edremit sanayiinde :smiley: ama amortisörleri ve yayları değiştirmekte en az 150 lira tutar. Yarı yarıya fark var demek oluyor bu da. Kolaylıklar...

dturan' Alıntı:
amortisörleri hallederim ama burc lar taş gibi olmuş artık.onları sökmeye mecbur usta ve takım lazım. hepsini bir yere yaptırıcam en azından aklım kalmaz. maslakta fiyat sordum sökme takma rot ayarı 500 tl istediler. huhh dedim. daha halk ustası bakıyorum şimdi :smiley:

Hangi usta verdi bu fiyati?

sword7' Alıntı:
Komple alt takımda ne var ne yok 100 liraya değiştiriyorum ben Edremit sanayiinde :smiley: ama amortisörleri ve yayları değiştirmekte en az 150 lira tutar. Yarı yarıya fark var demek oluyor bu da. Kolaylıklar...
İDO ile bandırmaya gelip gitsem işçilik dahil daha hesaplı olur valla :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR