Defender yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,940

Etiketler

Ynt: Defender yükseltme

çok sık araziye giremediğim için 235/85 lastikle beraber standart ölçüde gazlı amortisör ve helezon.+ 30mm spacera karar verdim arkadaşlar. bakalım ne çıkacak ortaya.

özgür.yörüker' Alıntı:
Selam Derya bey 235/85/16 lastiğin yüksekliği kaç santim bilgi verebilirmisiniz
Hiç bir fikrim yok gerçekten. yanak yüksekliği 235/85=27.6cm gibi bişey çıkıyor ama doğru hesapmı onuda bilmiyorum.

Teşekkürler Taha bey 7.50/16 ebatla aynı yükseklikte 7.50/18 in 86 cm yüksekliği var kullanan oldumu acaba veya bir sıkıntı olurmu

dturan' Alıntı:
çok sık araziye giremediğim için 235/85 lastikle beraber standart ölçüde gazlı amortisör ve helezon.+ 30mm spacera karar verdim arkadaşlar. bakalım ne çıkacak ortaya.

Ben avda arazide kullanıyorum ama henüz yükseklikle ilgili bir sıkıntı yaşamadım. cooper stc lastik taktım bu sezon bu lastiği deneyeceğim, alttakımları değiştirmiştim lastikle birlikte arabanın gidişi çok farketti. 3cm spacer için nakit stokluyorum şuanda. En iyisi standart sanırım. Güzelde bir vinç tamamdır.

özgür.yörüker' Alıntı:
Teşekkürler Taha bey 7.50/16 ebatla aynı yükseklikte 7.50/18 in 86 cm yüksekliği var kullanan oldumu acaba veya bir sıkıntı olurmu

O abat ta jant ve lastik bulmak zor, özellikle defender a. Dediğiniz lastik yaklaşık 34 inch. 33-10,5 veya 33-11.5 lastik alın Kendi jantınızı da kullanın (33 lastik yaklaşık 84 cm)

doğru bi karar vermişsin bide şinorkel tamamdır bu iş

Zirai alet satan yerlere sordum cantın bijon ve göbek deliğini istenen ebatta getirtebiliyorlar 7.50/18 olmasını istememin sebebi hem yükseklik hemde traktör lstiği gibi V desenli takabilmek 33 inc veya geniş lastikler çamurda kayma yapıyor V desenli 86 cm yüksekliğindeki lastik çamurda daha iyi tutunacağı gibi akıs ve dişlilere fazla yük bindirecek ben Defenderi birkaç ay önce aldım bü yükü kaldırırmı bir fikrim yok bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum

33 9,5 un tabanı dardir. Bildigim kadarıyla traktör onlastikleri (bez olanlar) bizim araçlara ağırlık ve sürat yüzünden takilamiyor.