Benim boya işi seneye inşallah emre. kapı etekleri hafif kabarmaya başladı yeni kapı saçları bastırıcam onun için biraz daha bekleyicem. sene sonuna motoru halledersem seneyede komple kaporta boya döşeme yaptırır kurtarırım.
+2" on ve arka yaylar (bearmach)
+2" on ve arka amortisorler (tuffback)
+2" uzun fren hortumlari (britpart)
On diff koruma (britpart)
Agir hizmet rotlar (britpart)
Poly burc takimi (bearmach)
Snorkel
İscilik dahil 2500 TL
+2" on ve arka yaylar (bearmach)
+2" on ve arka amortisorler (tuffback)
+2" uzun fren hortumlari (britpart)
On diff koruma (britpart)
Agir hizmet rotlar (britpart)
Poly burc takimi (bearmach)
Snorkel
İscilik dahil 2500 TL
Ben amortisörleri yayları burç ları yani hepsini ankaradan aldım. fiyatları buradan aldığım fiyatlara göre uygun oldu. sadece burada sökme takma için 500tl istediler. onun için montaj yaptıracak yer arıyorum sadece.
Sormak istedigim on ve arka yaylar +2" yukseltme kitinin yaylarimi yoksa baska kod mu? +2" yaylarin farkli tipleri var, kit icindekiler yuk tasimaya uygun degilken on ve arka takim ayri ayri satilan +2" yaylarin HD olanlari mevcut. Ogrenmek istedigim buydu.
Sormak istedigim on ve arka yaylar +2" yukseltme kitinin yaylarimi yoksa baska kod mu? +2" yaylarin farkli tipleri var, kit icindekiler yuk tasimaya uygun degilken on ve arka takim ayri ayri satilan +2" yaylarin HD olanlari mevcut. Ogrenmek istedigim buydu.
Kutulardaki kodlara bakip, Bearmach katalogundan yaylarin tipi tespit edilebilir.
Yaylari taktiktan sonra on ve arka camurluklarin yerden yuksekligini olcup paylasirsaniz sevinirim.
Kutulardaki kodlara bakip, Bearmach katalogundan yaylarin tipi tespit edilebilir.
Yaylari taktiktan sonra on ve arka camurluklarin yerden yuksekligini olcup paylasirsaniz sevinirim.
Bu kadar işe girmişken birde kilitmi taktırsam acaba ????
Havalı kilit ne kadar malolur bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Ön arka olması şart değil sadece arka da düşünebilirim.