KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selamlar,
sizin de belirttiğiniz gibi, yukarıdaki lastik en çok kullandığımız genel amaçlı lastikdir. bence tabii, hayırlı olmasını dilerim, iyi günler reha
Benim nacizane önerim düz dizel için 7,50/16 dır,
aracınız 300tdi ve üzeri bir motor olsaydı hiç lafım yoktu,
235/85/16 olmaz mı? olur elbet ama bir miktar güç kaybedeceğinizi de göze almalısınız,
motor 2500 düz dizel olunca lastik seçimine pek alternatif kalmıyor... ben sizin yerinizde olsaydım 235/85/16 ebat seçerdim ve mutlaka spacer ile beraber kullanırdım, hiç olmazsa iz genişliğini biraz arttırıyor...
motor 2500 düz dizel olunca lastik seçimine pek alternatif kalmıyor... ben sizin yerinizde olsaydım 235/85/16 ebat seçerdim ve mutlaka spacer ile beraber kullanırdım, hiç olmazsa iz genişliğini biraz arttırıyor...
Herkese selam;
2500 benzinli içinde aynı ölçümü geçerli, daha fazla alternatif var mı? İleride 3.5 V8 takılacağı düşünülürse en mantıklı seçim ne olur? Teşekkürler.
Herkese selam;
2500 benzinli içinde aynı ölçümü geçerli, daha fazla alternatif var mı? İleride 3.5 V8 takılacağı düşünülürse en mantıklı seçim ne olur? Teşekkürler.
2,5 Benzinli ile 2,5 düz dizel arasında çok fark yoktur son güçleri aynıdır en son takabileceği lastik 235 85 16 dir
3,5 v8 e en mantıklı lastik 33" olur daha büyük lastik takmak güçten ödün vermek olur yüksek devirlerde sorun olmaz ama düşük devirlerde çok güç kaybı olur