Defender'a Uyan Yedek Parçalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan itfaiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,668

itfaiyeci

dostluk kazansın
Yer
karagümrük
arkadaşlar fiat standardımız yok birde defender ile gören bizi para babası zannedip fiata asılıyor mesela duyduğuma göre defender ile bmc nin ön paneli tamamen aynı imiş bildiğimiz parçaları yazarsak iyi olur

Etiketler
Ynt: Defender'a Uyan Yedek Parçalar

Evet arazi aracına biniyorsanız sizde para tomarladır herkez aynı şeyi düşünüyor,
amartisöre ihtiyacım oldu 110 için nette baktım tanesine 240 lira diyorlar tamir ettirmeye kalktım saglıklı degil ama duygusal 80 lira
yenisini aldım 30 lira buyrun burdan yakın
benzinlilerin motorları BMC tm 25 lerle aynı
kilometre saatleri bmc
distiribütörler mini morrislerle ve bazı fort kortinalarla aynı
aklıma gelenler bunlar şimdilik

aytaç' Alıntı:
dizelin enjektörleri bmc ile aynıymış
enjekrörler aynı degilde sadece birbirlerine uymakta ama aynısı degil .
bmc tm 30 kilometre kadranı defenderle aynıdır sadece içinde land degilde bmc yazmakta

arkadaşa niva sattım satarken de tembihledim sakın tanımadığın tamirciye götürme diye. Ben aracın tüm bakımlarını yaptırıp herşeyi tamam vermiştim arkadaş kendi oturduğu şehirdeki lada servisine götürmüş 2.5 milyar masrafı var abi demişler :D

aynısını bana yapmışlardı yeni aldığımda tabi bana kimse tembihlememişti bi kaç milyar boşuna bayılmıştık

değişecek diye söylediklerinin tamamını ben kısa süre önce değiştirmiştim. Allahtan arkadaşın işi burada da antakyaya gelince ahmet ustaya uğrayıp iki bardak çay içerken 3 otuz paraya tüm işi halledilip gönderiliyor.

yunus bager' Alıntı:
enjekrörler aynı degilde sadece birbirlerine uymakta ama aynısı degil .
bmc tm 30 kilometre kadranı defenderle aynıdır sadece içinde land degilde bmc yazmakta

ben karıştırdım herhalde basınç ayarlarınıda bmc ile aynı yapıyorlardı belki ordan karıştı.

aytaç' Alıntı:
ben karıştırdım herhalde basınç ayarlarınıda bmc ile aynı yapıyorlardı belki ordan karıştı.
basıç ayarını bilemiyorum ama enjektör memelerinin farklı oldugunu biliyorum ama birbirlerine uyuyor diye takılıyor ama yanlış

ARKADAŞLAR BENDE DEFRANSİYEL KİLİDİ BİR KAÇ ARABANIN KİLİTLERİ UYUYORMUŞ DİYE DUYDUM AMA HANGİ ARABA OLDUĞUNU BİLMİYORUM BİLGİSİ OLAN VARMI

Diferansiyek kilidi sonradan takılabilen parça oldugu için başka marka araçlarda olması fiyat açısından degişiklik olacagını düşünmüyorum

Mercedes hidrolim direksiyon da defendere ufak tadilatla uyabiliyor
pompa 120 bar olanından
yeni fiyatı toplam 500-600 lt civarı

yunus bager' Alıntı:
Mercedes hidrolim direksiyon da defendere ufak tadilatla uyabiliyor
pompa 120 bar olanından
yeni fiyatı toplam 500-600 lt civarı
Sahibindende bi ilanda görmüstüm
Mercedes direksiyon
Mitsubitshi Fan
M 23 Otobüs Radyator gibi değişiklikler vardı....

Aslında önemli olan başka bir aracın parçası uyması degilde en okonomik parca hangisiyse onun uyması

Hangi kasa mercedesin direksiyon kutusu uyuyor ? Landın direksiyon kutusu normal araçlara göre ters yönde çalışıyor.

Platin meksefe tm 25. Karbüratör kapış lastiği tofaş. Şanzıman bmc ile uyuyor diye duydum ama bmc servisine gidip şanzıman koduna göre bir araştırma yapmam lazım. Yan aynalar bmc.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR