defendere port bagaj imalatı-fotolar-

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan euzlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,849

euzlu

Eksi36 Offroad/KARS...
Yer
Balıkesir/Trabzon/Kars
Telsiz Çağrı Kodu
TA3DEU
fotolar...

2011-10-02 15.04.58.jpg

2011-10-02 15.03.35.jpg

2011-10-02 15.02.56.jpg

Etiketler

Ynt: defendere port bagaj imalatı-fotolar-

bazı fotolar çift gönderilmiş kusura bakmayın, bu ilk provasıydı, merdiven en son yapılacak, bence dağ başındaki bir atölyede böyle bir usta bulmak çok zor bir şey ama şanslıydım : )))
ustamın ellerine sağlık..... tebrik ediyorum kendisini, sadece fotografa bakarak bunu tek seferde yaptı, bu tebriği hakkediyor...

erdoğan bey hayırlı olsun malıyet ne kadar oldu acaba bir bilgi verirmisiniz teşekkürler

her şey içerisinde 500 tl idi ama boyayı kaliteli istedim, 550 tl ye mal oldu, bence çok ama çok makul bir rakam piyasadakileri rakamları düşününce, haksızmıyım?? arzu eden defender sahiplerini bu model için ustamla görüştürebilirim, diğerleri için prova gerekebilir ama bunu artık ebatları bildiğinden aynı şekilde çıkartacaktırr... bu aşamadan sonra sepetin üzerinde enine olan metal şeritlerin üzerinden diklemesine ve 15 cm aralıklarla ince ama dayanıklı "lama" demirden uzun şeritler boydan boya eklenecek, ayrıca merdiven de bu fiyata dahil, onu en son yapacağı için bu provada gösteremedim sizlere, bitince onu da paylaşacağım son halinde....

gayet başarılı olmuş tebrikler fiyatda son derece makul

gayet guzel olmuş ama ön tarafta sis farlari için yer bıraktınızmı göremedim ??aracın suunrofunu bu sekılde kullanabılıcekmısınız ? birde bagajın iskeletınde kullandığınız borunun çapi nedir.?

euzlu' Alıntı:
her şey içerisinde 500 tl idi ama boyayı kaliteli istedim, 550 tl ye mal oldu, bence çok ama çok makul bir rakam piyasadakileri rakamları düşününce, haksızmıyım?? arzu eden defender sahiplerini bu model için ustamla görüştürebilirim, diğerleri için prova gerekebilir ama bunu artık ebatları bildiğinden aynı şekilde çıkartacaktırr... bu aşamadan sonra sepetin üzerinde enine olan metal şeritlerin üzerinden diklemesine ve 15 cm aralıklarla ince ama dayanıklı "lama" demirden uzun şeritler boydan boya eklenecek, ayrıca merdiven de bu fiyata dahil, onu en son yapacağı için bu provada gösteremedim sizlere, bitince onu da paylaşacağım son halinde....
teşekkür ederim erdoğan bey tam olarak bitsin resimleri bekliyoruz kolay gelsin :smiley:

çok güzel olmuş
unutmayın :smiley:
sis lambaları ve hi-jack ve kürek telsiz anteni megafon için bağlantı vidalarının kaynaklarını unutmayın sonradan kaynak etmek tekrar boya işi çıkaracaktır.

kokteknik' Alıntı:
çok güzel olmuş
unutmayın :smiley:
sis lambaları ve hi-jack ve kürek telsiz anteni megafon için bağlantı vidalarının kaynaklarını unutmayın sonradan kaynak etmek tekrar boya işi çıkaracaktır.

hepsinin yeri hazır, teşekkür ederim.... önde sisler için ayrıca çıta mevcut.... sanırım pek iyi çıkmamış görüntülerde. selamlar...

altunsu53' Alıntı:
gayet guzel olmuş ama ön tarafta sis farlari için yer bıraktınızmı göremedim ??aracın suunrofunu bu sekılde kullanabılıcekmısınız ? birde bagajın iskeletınde kullandığınız borunun çapi nedir.?

çap: yarım parmak,

et kalınlığı:2.5mm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR