özür ama yanlış değil 17.5 radyal lastikli ısuzu iveco sultan gibi orta ticari araçların ölçüsü zincir konusunda son derece haklısın kesinlikle yerliden şaşma yıldız zinciri tavsiye ederim tecrübeme güvenerek linki < http://www.bumetsan.com.tr/YILDIZ-MAT%C4%B0K-S-%28Minib%C3%BCs-Jeep%29.php > bursada bu takmatik model birde HSS 810 Olacak ürünlerden incele ağırlığını sor hafif olanını al acil degilse gerekirse bir kaç gün beklemene değeceğini sanıyorum benim işim oto tedek parça sivasta 40 yıdır bu işi yapıyorum genelde kamyon ve tır eskiden LR jeep dodge parçalarıda vardı ama araçlar azalınca bıraktık biraz çok oldum galiba hadi kolay gelsin :tahaozak' Alıntı:17.5 yanlış yazdınız heralde 7.5 16 yazacaktınız. 7.5 16 ise ebat aynı
Ayrı ayrı fiyatt bilgisini yazabilir misiniz?olgun oksuz' Alıntı:selamlar arka ve ön defransiyel kilitleri mevcut temin edebiliz 20 gün önce taktık bir defandere çok iyi oldu tavsiye ederim ali usta 05554780830 dan bilgi alabilirsiniz
supernaturel' Alıntı:bizde aracı aldık sanki ,her tarafı takip ediyoruz birde bunu takip edelim malum aracı alınca her tarafdan hazır olalım
hem dif kilitleri için hem geri kalanlar için![]()
Taha bey kilitli difransiyellere özel LS seri yağlar olur bunlar opet fullgear LS80W-90 normal şartlarda aşırı sıcak iklimlerde ise Fullgear LS85W-140tahaozak' Alıntı:Güzel bir soru sorayım.
Detroit true track ve detroit locker kilitler için hangi marka hangi model yağ kullanılır.
Castrol 75-90 diyen var.
mobil 75- 140 diyen var.
Doğru cevabı bilen varmı ???