Delikanlilik Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 404

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.yucelgunduz.com
Arkadaşlar delikanlılık mert olmaktır. Doğru şeyler konuşmaktır. İnsan olmaktır. Delikanlı insan gönülleri yakıp viran eylemez. Dedikodu yapmaz. O doğru ve dürüsttür. Olduğu gibidir. Delikanlı adam maskeler takmaz.
Ben son derece delikanlı birisiyim. Delikanlı insanlar iyidir, İyilikten yanadır. Hak yemezler. Delikanlı insanlar, insanları hakir görmezler. İnsanı hakir gören delikanlı da değildir, Adam da değildir, insan da değildir. Delikanlı insan paraya ve materyale tapmaz.

Delikanlı insanlar insanlar hakkında değil kendi ilgi alanları ve zevkleri hakkında konuşurlar. Delikanlı adamlar ortamda bir kadın var diye içine düşmezler.

Delikanlı adam racona ters bişi yapmaz..

Delikanlı adam ağırdır, öyle yol ortasında pamuk helva, kağıt helva yemez.. Sakız çiğnemez, dondurma yalamaz..

Delikanlı adam kendisinden uzun boylu kızlarla dolaşmaz.

Delikanlı adam karıya kıza laf atmaz. Sevgilisi olunca elinden tutup sokaklarda gezmez.

Delikanlı adam bira içmek isterse soğuk Efes içer. Öyle labunya birası içmez..

Delikanlı adam lağa-luğa yapmaz.

Delikanlı adam öyle Mirkelam gibi sakal bırakmaz.. Bırakırsa da adam gibim kirli sakal bırakır..

Delikanlı adam fino vb. köpekleri gezdirmez.

Delikanlı adam süpürge süpürmez..

Delikanlı adam dedikodu yapmaz.

Delikanlı adam artistlik yapmaz, racon kesmez.

Delikanlı adam sallama çay içmez.

Delikanlı adam küpe takmaz, labünya gibi saç uzatmaz.

Delikanlı adam papyon takmaz, zorunlu hallerde kravat takabilir.

Ben hiç bir zaman yukarıda tarif edilen özelliklerde DELİKANLI ADAM OLMADIM OLMAK FİLANDA İSTEMİYORUM HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri