Depo Kapasitesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedDolphin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,572

RedDolphin

Yeni Üye
Arkadaşlar deponun kapasitesi nedir?

Ben 55 lt diye biliyordum şu ana kadar en fazla 190 TL'lik dizel almıştım. (1 hafta önce ve ışık yanıyordu)
Dün yine ışık yandı ve en fazla 20 km gitmişimdir.
Shell'e girdim veeee 62lt (GTL değil euro dizel) ve 242 TL tuttu. Allah aşkına nedir bu deponun hali???

Etiketler
Ynt: Depo Kapasitesi

RedDolphin' Alıntı:
Arkadaşlar deponun kapasitesi nedir?

Ben 55 lt diye biliyordum şu ana kadar en fazla 190 TL'lik dizel almıştım. (1 hafta önce ve ışık yanıyordu)
Dün yine ışık yandı ve en fazla 20 km gitmişimdir.
Shell'e girdim veeee 62lt (GTL değil euro dizel) ve 242 TL tuttu. Allah aşkına nedir bu deponun hali???

Depo 50lt'dir fakat zorlamalarla 63lt civarı yakıt alabiliyor. Şamandra attıktan sonra 10 lt civarı daha fazla yakıt alıyor. Kısacası, depoyu tamamen boşaltıp (araç yürüyemez halde ) aracın deposunu doldurup, mazot pompası attıktan sonra da aracı sallayarak araca yakıt koymaya kalkarsanız 63 lt civarı yakıt alıyor. ;)

Yani ben yolda kalmak üzereymişim bu durumda ki imkansız.
Işık yandıktan sonra normalde en az 50 km gidiyor. (daha fazlasını denemedim) En son ışık yandıktan sonra en fazla 20 km gittim. Nasıl 62 lt aldı hala anlamıyorum.

RedDolphin' Alıntı:
Yani ben yolda kalmak üzereymişim bu durumda ki imkansız.
Işık yandıktan sonra normalde en az 50 km gidiyor. (daha fazlasını denemedim) En son ışık yandıktan sonra en fazla 20 km gittim. Nasıl 62 lt aldı hala anlamıyorum.

Şamandra attıktan sonra yakıt koymazsanız ışık yandıktan sonra araç stop edinceye kadar 200km civarı gider.

geçen hafta çeyrek depo yakıt vardı , yola çıkacam diyr po dan depoyu full leyin dedim. tam tamına 191 tl aldı .Ve il çizgi 200 km düştü.
depo kapasitesi 65 lt gibi zanederim. saygılar

aracım dustar 4+2 depoyu bitirdim stop eti, fulledim tam gıtrlak 60 ltmazota aldı ve yol bilgisayarı daen az 10 eksildimmi düzgün ce kalan mazotu ğosterebiliyor lamba mazot lambası direk yanınsada tam 93 km yol yapıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri