Deretepe Dağcılık ; Bornova İzyuva - Çiçekli Köy - Evka 3 Doğa Yürüyüşü (08 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deretepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,725
Ynt: Deretepe Dağcılık ; Bornova İzyuva - Çiçekli Köy - Evka 3 Doğa Yürüyüşü (08 Mart 2009)

yağmur başlayınca molaya kadar fotoğraf çekemedik,şanslıyız ki mola zamanı yağmur kesildi :smiley:
yemek menümüzün önden görünüşü :p

P3080376.jpg

tepeden görünüşü :D abarttık mı ne ;D

yemeğimizi nerde yediğimizi görmenizi istedim :smiley:

P3080378.jpg

P3080379.jpg

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık ; Bornova İzyuva - Çiçekli Köy - Evka 3 Doğa Yürüyüşü (08 Mart 2009)

iyi seyirler arkadaşlar :smiley:

şu saate o yemek sofrası pek hayırlı olmadı ama neyse ;D

paylaşım için teşekkürler. fotoğrafların hepsi birbirinden güzel...

rica ederim efendim :smiley:

Fotoğraflar için teşekkürler Ömer,
15 Martta da aynı güzergahda olacağız. Yolu uzatmak için birşeyler düşünmek gerek.
:smiley:

ben düşündüm bile :smiley:

Yağmura rağmen yine de keyifli ve hoş bir gezi olmuş resimlerden anlaşılıyor ... paylaşımınız için teşekkürler arkadaşlar..

Sizlerden hiç ses seda çıkmıyor Asiye hanım :smiley:

Rica ederiz efendim :smiley:
Doğadan aldığımızı sizlere ulaştııyoruz arkadaşlar :smiley:

sllm slm ne gundu:smiley:yordunuz benı:smiley:

Güzel bir gündü evet :smiley:
Yorulduğundan hiç bahsetmedin.Oysa sürekli sorduk durumlar nasıl diye :smiley:

matiate' Alıntı:
Güzel bir gündü evet :smiley:
Yorulduğundan hiç bahsetmedin.Oysa sürekli sorduk durumlar nasıl diye :smiley:
Söylemez o... Geberse birşey demez. >.<"

O kadar hasta oluyor soruyorum nasılsın diye birşeyim yok iyiyim diyor. Bu da böyle cins işte. >.<"

TezzMertek' Alıntı:
Sizlerden hiç ses seda çıkmıyor Asiye hanım :smiley:
Merhaba Sevgili Murat .. Çok yoğun ve stresli çalışma temposu içindeyim şu sıralar.. o yüzden arada girip faaliyetlerinize bakabiliyorum.. Havalar biraz daha güzelleştiğinde hafta sonu gezinize katılmayı düşünüyorum, mümkün müdür? :smiley:

Neden mümkün olmasın.?
Siz İzmir'e gelin bir hafta sonu.
Cumartesi den haberleşiriz.

TezzMertek' Alıntı:
Neden mümkün olmasın.?
Siz İzmir'e gelin bir hafta sonu.
Cumartesi den haberleşiriz.
Anlaştık o zaman.. en kısa zamanda planlayacağım.. görüşmek üzere..

Bekliyoruz Asiye ,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler