KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)
Güzel bir yürüyüş olmuş. Sayın TezzMertek sizin bu yürüyüş sevginize hayranım. Hemen hemen her hafta doğada yürüyorsunuz. İnşallah bir gün İzmir'e gelip sizinle tanışacam, İzmir'de bir trekking yapacağım. Hem İzmiri de gezmiş olurum. İzmir'in içine arabayla çok girdim ama gelip geçtim. Yürüyerek dolaşmak farklı oluyor.
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)
merhaba arkadaşlar zamanınızı ne güzel değerlendiriyorsunuz fotograflara bakılırsa çok güzel bir o kadar da eglenceli bır yürüyüş olmuş havada çok güzel görünüyor ayağınıza sağlık izmirde olmak varmış demektende kendimi alamıyorum
dilemma' Alıntı:
merhaba arkadaşlar zamanınızı ne güzel değerlendiriyorsunuz fotograflara bakılırsa çok güzel bir o kadar da eglenceli bır yürüyüş olmuş havada çok güzel görünüyor ayağınıza sağlık izmirde olmak varmış demektende kendimi alamıyorum
Sayın TezzMertek,
Afedersiniz yanlış tabir kullanmışım, hemen hemen değil , mutlaka her hafta yürüyüştesiniz. Bu üzerimdeki uyuşukluk bulutlarını, "eşim ne der", "çocuğum ne ister", "işte yoruldum" gibi bahaneleri atabilirsem, İnşallah ben de her hafta doğada olacağım.