Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,747
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)

Yürüyüş Raporu ;
Başlama = 09:00
Öğle Molası = 12:40 / 14:00
Bitiş : 16:20

Yürünen Mesafe : 13,2 Km . (GPS Kayıtları)
Yürünen Saat : 5 saat.

Gidiş Ulaşım = 128 - 228 - 428 nolu Egekent-2 Belediye otobüsleri ile. Son duraktan 2 durak önce iniliyor.
Dönüş Ulaşım= 142 - 143 - 243 - 342 - 442 nolu Egekent-1 Belediye otobüsleri ile.
Gümrük - Karşıyaka ve Bostanlı duraklarına ulaşma imkanları vardır.

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)

güzel görüntüler için teşekkürler, gitmiş kadar oldum :smiley:

Murat bu arada umarım evinde çamaşır makinesi vardır ;D

yürüyüşte aldığımız keyfi bir kenara bırakırsak
gün batımını çektiği son kare bütün güne bedeldi benim için :smiley:

Görüntüler için Ömer'e , Hikaye için bana , Katılımları içinde Hatice ile Yelda'ya teşekkür etmelisiniz.

Allah'a şükür evimde Çamaşır makinem var Fatoş.

Gerçekten guzeldi... yürümek lazım yani :smiley:

Güzel bir yürüyüş olmuş. Sayın TezzMertek sizin bu yürüyüş sevginize hayranım. Hemen hemen her hafta doğada yürüyorsunuz. İnşallah bir gün İzmir'e gelip sizinle tanışacam, İzmir'de bir trekking yapacağım. Hem İzmiri de gezmiş olurum. İzmir'in içine arabayla çok girdim ama gelip geçtim. Yürüyerek dolaşmak farklı oluyor.

merhaba arkadaşlar zamanınızı ne güzel değerlendiriyorsunuz fotograflara bakılırsa çok güzel bir o kadar da eglenceli bır yürüyüş olmuş havada çok güzel görünüyor ayağınıza sağlık izmirde olmak varmış demektende kendimi alamıyorum :smiley:

Hemen hemen mi?
;D

Her hafta her hafta,yağmur çamur demeden.
8 Şubat Pazar programımız bile belli Ahmet Bey ,

Rumuzumun imza bölümünde görebilirsiniz. Ayrıca Forum Takvimine de kayıtlı.

Çok güzel fotograflar çekmişsiniz . Keşke size katılsaydım yürüyüşte diyorum şimdi :( Artık bir dahaki sefere

dilemma' Alıntı:
merhaba arkadaşlar zamanınızı ne güzel değerlendiriyorsunuz fotograflara bakılırsa çok güzel bir o kadar da eglenceli bır yürüyüş olmuş havada çok güzel görünüyor ayağınıza sağlık izmirde olmak varmış demektende kendimi alamıyorum :smiley:

Eğlenceli mi.? Ömer'e sorsana Ebru.
;D

Ozzz' Alıntı:
Çok güzel fotograflar çekmişsiniz . Keşke size katılsaydım yürüyüşte diyorum şimdi :( Artık bir dahaki sefere

Osman'ım , Paşam ,
Kızma ama ;

Servi gibi ümitler,
Döndü birer iğdeye,
Geçti Bor'un pazarı ,
Sür Eşşeği Çamköye.

;D

en azından fotograflara öyle yansıtmışsınız bu bir taktik mi yoksa ;D

bir daha ki sefer gelecek pazar oluyor :smiley:

Murat abicim çamköye değil ama Yamanlara sürebilirim :smiley: Kısa mani içinde teşekkürler

Sayın TezzMertek,
Afedersiniz yanlış tabir kullanmışım, hemen hemen değil , mutlaka her hafta yürüyüştesiniz. Bu üzerimdeki uyuşukluk bulutlarını, "eşim ne der", "çocuğum ne ister", "işte yoruldum" gibi bahaneleri atabilirsem, İnşallah ben de her hafta doğada olacağım.

Ozzz' Alıntı:
Buyur gel kardeşim :smiley:
Bu hafta zaten yamanlara doğru sayılır yürüyüşümüz
onur mahallesinden girip doğançaydan çıkacağız :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR