Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,747
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)

dilemma' Alıntı:
en azından fotograflara öyle yansıtmışsınız bu bir taktik mi yoksa ;D
Merhaba Ebru :smiley:
taktik falan yok.Murat yürüyüşte kendisiyle sürekli muzipçe atışmalarımızı kast ediyor sanırım :smiley:

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)

aslanahmet' Alıntı:
Sayın TezzMertek,
Afedersiniz yanlış tabir kullanmışım, hemen hemen değil , mutlaka her hafta yürüyüştesiniz. Bu üzerimdeki uyuşukluk bulutlarını, "eşim ne der", "çocuğum ne ister", "işte yoruldum" gibi bahaneleri atabilirsem, İnşallah ben de her hafta doğada olacağım.

Eşinize e çocuğunuza uygun bir parkur ayarlamalısınız Ahmet Bey ,
Hepinizin mutlu olacağı bir plan yapmalısınız.
Güzel havada yanınıza piknik malzemeleri 10 metre çamaşır ipi ile doğaya çıkmalısınız.
Doğa da çocuğunuz için güzel bir salıncak ve piknik sofrası.
Bizler gibi 10-12 km yürümeniz dereleri aşmanız şart değil ki.
Hangi kentte yaşıyorsunuz .??
Profil ve eski mesajlarınızdan öğrenme imkanımız var ama Profil bilgilerine kent bilgisi de eklerseniz daha çabuk öğrenmiş olur belki o kentte yaşayan tanıdıklarımıza yönlendirebiliriz sizi.

Ben İstanbulluyum ve İstanbulda ikamet ediyorum. Profilimde yazıyor olması lazım. Gözükmüyormu acaba?

Profilinizde yazıyor yazmasına da.
Benim istediğim Kimlik Bilgisi bölümünde adınız dan sonra İstanbul yazmanız.
Adınızdan sonra yeterli boşluk bırakıp İstanbul yazarsanız 2. satıra iniyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR