Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,568

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
İzmir'de Günübirilik Doğa Yürüyüşleri
Merhaba Arkadaşlar ,

02 Kasım 2008 Pazar günü yapmış olduğumuz Kentkart İle İzmir'de Trekking etkinliğimize ait fotoğrafları burada görebileceksiniz az sonra.

Bizlerden ayrılmayın.

İyi Çalışmalar,

Öz Murat ,

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)

Etkinliğe Nuran'ın fotoğrafları ile başlayalım.

Fotoğrafların altına yazı yazmaya çalışacağım mümkün olduğunca.;

Gaziemir Meydandan ormanlık araziye doğru orman yolunda ilerlemeye başladık. (09:20)
Resim_001.jpg

Resim_002.jpg

Yan geçiş yaptığımız kayalık araziye giden patika başlangıcı;
Resim_003.jpg

Resim_004.jpg

Resim_005.jpg

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)

Resim_006.jpg

Resim_008.jpg

Resim_009.jpg

Resim_010.jpg

Resim_011.jpg

Uff Fotoğraflar çok bozuk çıkmış ya.
:(

bu fotoğraf konusunda birilerinden yardım almalıyız :smiley:
aklıma ilk gelen isimde Elif :smiley:
çerçeve yapmasını falan filan :p

Çerçeveyi bırakta kaliteye bak.

Makinenin çözünürlüğünü daha üst düzeyde tutmalı arkadaşlar.
Gelecek hafta bu tarz pozlara elimi sürmeyeceğimi şimdiden duyuruyorum.

Şimdi de Salim KARAKAYA'ya ait fotoğraflar dan bir demet ;

Gaziemir-BalC3A7ova_002.jpg

Gaziemir-BalC3A7ova_006.jpg

Gaziemir-BalC3A7ova_010.jpg

Gaziemir-BalC3A7ova_011.jpg

Murat doğru söylüyor...Fotoğrafların çoğu flu çıkmış.Sanırım makine ayarlarıyla ilgili...Bir daha olmasın bak yoksa Murat sizi atta götürmez ve paaa yaparrr :smiley: :smiley: :smiley:

Az önce Ömer de kendi çektiklerini Hotmail üzerinde toplu olarak yollamış.
Hotmail resimleri kafasına göre otomatikman küçültmüş.
Hepsi birbirinden felaketti.

Orjinalleri yollamasını rica ettim. Paint ile tek tek küçülteceğim resimleri.
Fotoğraf makinenizde çekim mod ayarlarını en iyi kaliteye getirmelisiniz. 3-4 MP çözünürlülük , en iyi kalite çekim ayarlanmalı.

Ayrıca gelecek haftaki Kentkart ile İzmir'de Trekking etkinliğimize ait açılan sayfanın linki;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18467.0

Bu arada Serbest Muhabbette yazılmış bir yazıyı buraya alayım.
Sahibi belki dikkat eder
;)

Caprice' Alıntı:
günaydınlar herkese...
Murat h.b. tşk.ederimde bence hiç heveslenmeyin kurt kuzuya yenilmez :smiley: Hatta kendinizi koruyun zira dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma sözündeki gibi yemeyi düşünürken ara öğün olmayın derim :pp
pazara kadar saygılar selamlarr...

Murat sende taktın mı tam takıyon ha :smiley:
rahat bıraksan iyi olur :smiley:
yoksa bir yürüyüş gönüllüsünü kazanmadan kaybedeceğiz valla :smiley:

arkadaşlar ben üzerime düşeni yaptım :smiley: fotoğrafları tek tek küçültüp Murat a yolladım :smiley:
en kısa sürede yükleyecektir sanırım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler