Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Köy - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (30 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,557
Ynt: Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Köy - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (30 Mart 2008)

tebrik ederim,fırsatları değerlendirmek bu olsa gerek
o bina yığınların içinden nereye gidilirki diye düşünürken :smiley: güzel bir parkur olmuş

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Köy - Örnekköy Doğa Yürüyüşü (30 Mart 2008)

pınarkaracar' Alıntı:
tebrik ederim,fırsatları değerlendirmek bu olsa gerek
o bina yığınların içinden nereye gidilirki diye düşünürken :smiley: güzel bir parkur olmuş

Teşekkürler Pınar ,

" Belediye Otobüsü ile Trekking " adı altında mı yapılansam İzmir'de.
;D

Yeni fotolar eklemişsin , çok da güzel olmuş ellerine sağlık Murat, papatyalara bayıldım, tabii manzaralar da çok güzel ;)

TezMertek' Alıntı:
Teşekkürler Pınar ,

" Belediye Otobüsü ile Trekking " adı altında mı yapılansam İzmir'de.
;D

;D onu ben burda hep yapıyorum ;)

Merhaba Arkdaşlar ,
Bu etkinlikten bir adet Fotoyu Sende Yolla isimli web sitesine yollamıştım.

Linki ;
http://sendeyolla.hurriyet.com.tr//medyadetay.aspx?&tid=2&cid=66&id=89620

Yorumlarınızı yazmayı unutmayın lütfen.!
:smiley:

Tek Fotoğraf ile GE .de yürüdüğümüz Parkur ,

GEdePARKUR.jpg

Ne yürümüşüzbe zamanında.
Yürümek isteyen her koşulda yürümeyi bilmeli arkadaşlar.
Para yok , hava soğuk yok yağmur var vs vs bunlar hiç bir zaman bahane olamaz ve olmamalı.

Bu pazar bakalım nasıl bir yürüyüş gerçekleştireceğiz :smiley:

LES sınav görevi gelirse etkinlik iptal.
;D

merak etme ben götürürüm milleti :smiley:

Götür tabii.

etkinlik her şekilde devam etmeli :smiley:

bir aksilik çıkmazsa ise Ayşe ablamız var iş yerinde,pazar günü yamanlar köyündeki evinde olabilirmiş :smiley:
herhangi bir aksilik çıkmazsa öğlen molasında çayımızı orada içebiliriz diye düşünüyorum :smiley:

Yamanlar Köy ?
Öğle Molası.?
Rüyalarım olmasa ahh rüyalarım olmasa seni görmem imkansız ahh imkansızzz.
;D

ogün yolu biraz dolanmıştık hatırlarsan :smiley:
sağa gidip sola dönmüştük tekrar
tabi ama yürüyecek arkadaşlarda etken :smiley:
molayı olmasa bile üç çayı diyelim o zaman :smiley:

LES Görevim geldi Ömer,
Pazar günü size iyi yürüyüşler.
Yolu fazla uzatmayın.
Buraya gelirsen GPS'i vereyim yanınıza.
Harmandalı rotası kayıtlı idi sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR