Deretepe Dağcılık; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,977
Ynt: Deretepe Dağcılık; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (11 Ocak 2009)

Kapora işi iyi fikir, geç gelenden de kesinti yaparsın Murat.
Ömer naber? İki haftadır birilerini alıştırmaya çalışıyorum yürüyüşe su koyveriyolar, gerçi geçen hafta hava muhalefeti vardı Murat solo yaptı.

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (11 Ocak 2009)

Siz bunları bırakında 18 Ocak taki yürüyüşe bakın.
Ayrıca 17 Ocak ta ki Denizli Etkinliğimizi de unutmayın.

Sabah 08:00 De Bornova dan yola çıkması gerekiyor Ömer'in.
Ben ve Hatice sanırım Yeşildere den bineceğiz arabaya.

Nuran-1 gelemiyor. Yılmaz Sen gelecek misin.?

Murat o mesajı yazdığımda kardeşimin gelişi kesin değildi :smiley:
mardin den kalkıp geldi iki günlüğüne,onu bırakıp dağlara çıkmam abes kaçırdı azcık :smiley:

Murat her zamanki gibi takdir ediyor ve imreniyorum sana

Ömer resmin fazla faslo veriyor uyarması benden ;D

Tam üstüne bastın Nejat ağabey,
Yat yat yağ bağlıyor bu. Sonra da arabam neden çok benzin yakıyor diye ağlaşıyor.
;D

hadi ordan :smiley:
Nejat abi bir türlü katılamadın yürüyüşlere :smiley:
o fotoğrafı kazdağlarında çekilmiştim.ne yalan söyleyeyim pek keyifle uzanıyordum :smiley:

Sevgili İzmirli kardeşlerim,

Benim çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği yer İzmir. Daha doğrusu Karşıyaka. Hafta sonu gezinizin fotoğraflarına hayran hayran baktım. Biz daha çok Yamanlar, Menemen, Emiralem taraflarına giderdik. Sizin parkur oldukça zorluymuş. Fakat zirvede kurduğunuz sofra da yorgunluğa değmiş. Elinize ayağınıza sağlık. Bizimle paylaştığınız için teşkkürler.

Selamlar,

Efe

Teşekkür Ederiz Efe Bey ,

Sıkı parkur.Birgün mutlaka denemeliyim.Kaydıma aldım.Fotoğraflar da güzel,sofra da.Ama maydanoz eksik kalmış.Böyle bir mekanda maydanuz olmaz mi be abiler :eek:.Paylaşım için teşekkürler

Yarın aynı parkura çıkıyoruz :smiley:
Yağmur riskini göz ardı ederseniz buyrun gelin.Saat 8:20 de mornova metro son durak atm önünde buluşup otobüsle pınarbaşına gideceğiz.Keyifli pazarlar şimdiden :smiley:

Bu mesaj bana ise canım Ömer kardeşim,ahhhhhhh çok uzaklardayım :(Uzaktan keyfinizi paylaşabilirm ancak,düşünerek,hissederek.Size bol oksijenli günler.Belki başka sefere.Yolu doğadan geçenlerle birgün bir yerlerde karşılaşırız-Kayahan'dan apartmaya çalıştım ama olmadı galiba-
Slm ve sevgiler

Sağlık olsun Abi :smiley:
başka sefere kısmet olur inşalllah.selametle :smiley:

İnşaallah Ömer'ciğim!Size kolay gelsin.Kurutepe dağlarına selam :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,048
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler