Devreyi bitirdim, ve çalışıyor, devre ACAR KAPTAN isimli bir kişiye ait, video'yuda 2015 te yayınlamış, kendisi halen hayattamı bilmem, ama her hakkını serbest bıraktığı için devre ve isim vermekte sakınca görmedim.
Devre kendi başına bir osilatör olduğu i.in zaten çalışmaması pek mümkün değil, ve 50 volt cıvarı testere tipi sinyal üretiyor, frekans ise 1khz cıvarı ve voltaja göre artı yada eksi frekans dalgalanmaları var. transistör soğutucuya gerek duymazken ana yük direnci baya ısınıyor, ama lehimlerini atacak kadar değil, belki trafonun gevşek sarımından olacak çalışırken frekans sesi bariz duyuluyor.
elimde 100A ve boşta 10,7 gösteren bir aküm var ( sulu ) vede 3,8 A bir şarz cihazım ( swiçh mod ) , normalde bağladığımda 20 dk sonra 14.4 volta ulaşıyor, ve şarzdan ayrıldığında kısa sürede yine 10,7 ye düşüyor, şu anda devre ile birlikte yeniden aküyü şarz etmeye başladım, yaklaşık 1 saattir şarzda, henüz 12 voltlarda ve göstergede voltaj sürekli 11 lere düşüp yeniden tırmanmaya başlıyor, ama 20 dakkada 14 lere ulaşan voltaj tepe olarak 12.2 yi henüz geçemedi.