Deuter Aircontact Ve Aircontact Pro Arasındaki Fark?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan samathana Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,975

samathana

Senin yolculuğuna katılamam, ben sadece konuğum...
Yer
İstanbul
Web
www.otekiyuz.com
Merhaba arkadaşlar,

Sırt çantamı değiştirmeye karar verdim. Almışken -elbette param yettiğince- iyi bir şey alayım istiyorum. Deuter modelleriyle ilgili şimdiye kadar hiçbir sorun duymadığım için ben de bu markaya yöneldim. 60 litre üzeri bir çanta almak istiyorum. Deuter'in aircontact ve aircontact pro serileri arasında kaldım. İkisinin de sırt sisteminin farklı olduğunu biliyorum ama hangisi daha iyidir karar veremedim. Mevcut çantamın sırt sisteminin bana uymadığını düşündüğüm için değiştirmeyi planlıyorum. Sizce aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurursak artısıyla eksisiyle hangisi alınmalı pro modeli mi yoksa normali mi?

Deneyimlerinizi, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Çantayı uzun soluklu yürüyüşlerde ve kamp amaçlı kullanacağımı belirteyim. Daha önceden 18-19 kilo yüklerle Likya'da yürüdüğüm oldu. Hani hiç öyle 20 kilo yükle yürümedim -yürümeyi de düşünmüyorum- ama sırt çantamdaki ağırlıkta 15 kilonun altına düşmüyorum. Bu yük altında sırt ve boynum uzun yürüyüşlerde ağrımasın istiyorum.

Etiketler
aircontact
Ynt: Deuter Aircontact Ve Aircontact Pro Arasındaki Fark?

Merhaba.Çantanızı aldınız mı bilmiyorum.Konu açılalı baya olmuş.Bende çanta alacağım bu hafta içinde fakat deuterin pro ve normal air contact farkını merak ediyorum.Acaba öğrendiyseniz yazabilir misiniz? Bu arada çantayı kamp için ve 10 15 günlük seyahatler için alacağım.60+15 veya 75+10 dan birini almak istiyorum ancak 60+15 küçük gelir diye korkuyorum.en azından büyük alırım ama doldurmam veya küçük işimi görecekse büyüğe fiyat farkı ödemek istemiyorum.Bu konudada yorumunuz olursa sevinirim.Çantada çadır, tulum, şişme mat, yiyecek, giysi taşıyacağım.

ben de deuter in 60 liklarindan almayi dusunuyorum fakat bahsettiginiz farklarini ben de merak ettim.
sitesinde biraz aciklama var, buradan bakabilirsiniz.

http://www.deuter.com/DE/en/back-systems-865.html

Merhaba, ocak ayının başında D. Aircontact Pro 70+15 modelini tercih ettim. Pro ile normal model arasında her ikisini de kullanmış bir kullanıcı ne yazık ki bulamadım. Ben de Deuter'in resmi ithalatçısına giderek her iki çantayı da denedim. Sırtıma oturuş açısından Pro modeli daha iyi geldi. Aradaki fiyat farkı çok abartılı olmadığı için Pro modelini aldım. Daha önceki çantam Timberline 70+10'du. Çantayı 70+15 almamda bir önceki çantamın yükleme kapasitesinden memnun olmam etkili oldu.

Şimdiye kadar yaklaşık 30 gün kadar bir süreçte kullandım. Tamamı kış kampı sayılır ve bütün eşyalarımı çantanın içine yerleştirebildim. Sağına soluna bir şey asmak zorunda kalmadım ya da çantayı sıkış tepiş de doldurmadım. En son nisan ayında 7 gün boyunca likya parkurunda kullandım. Tek başıma çıktığım için yüküm biraz ağırdı ancak çantanın yük dağılımı gerçekten çok iyi ve sırtımı zorlamadı.

Çantamın içinde: Husky annapurna uyku tulumu, husky bizam çadır, gaz ocağı, tencere, şişme mat, kişisel kıyafetler, yemek vs... çok rahat sığıyor. Ancak boş ağırlığının da düşük olmadığını unutmamak gerek.

http://otekiyuz.com/deuter-aircontact-pro-canta-incelemesi/ bu adreste çantayla ilgili bir inceleme yazmıştım...

vetman9' Alıntı:
Merhaba.Çantanızı aldınız mı bilmiyorum.Konu açılalı baya olmuş.Bende çanta alacağım bu hafta içinde fakat deuterin pro ve normal air contact farkını merak ediyorum.Acaba öğrendiyseniz yazabilir misiniz? Bu arada çantayı kamp için ve 10 15 günlük seyahatler için alacağım.60+15 veya 75+10 dan birini almak istiyorum ancak 60+15 küçük gelir diye korkuyorum.en azından büyük alırım ama doldurmam veya küçük işimi görecekse büyüğe fiyat farkı ödemek istemiyorum.Bu konudada yorumunuz olursa sevinirim.Çantada çadır, tulum, şişme mat, yiyecek, giysi taşıyacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,787
Kaydolan Son Üyemiz
electrozirve

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR