olasiliksiz 98'rav4 Mesajlar 1,572 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 3 Nis 2011 #17 Ynt: Dev Bir Arazi Aracı Sahibinden.com da ikinci el tank varmış, alana yanında bir de benzinlik hediye. Bundan iyidir...
Ynt: Dev Bir Arazi Aracı Sahibinden.com da ikinci el tank varmış, alana yanında bir de benzinlik hediye. Bundan iyidir...
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 3 Nis 2011 #18 Ynt: Dev Bir Arazi Aracı Bu ne olaki? ne dir? ne yer ne içer?
ORHANBIYIKLI Zirve Mesajlar 2,136 Tepkime Puanı 8 7 Nis 2011 #19 Ynt: Dev Bir Arazi Aracı bendede böyle bişi var(görsel olarak )[attachment=1][attachment=2]
Kantura Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 9 Kas 2011 #20 Ynt: Dev Bir Arazi Aracı Toplu geziler icin bire bir
serci07 Kamp III Mesajlar 805 Tepkime Puanı 1 Yer Alanya 9 Kas 2011 #21 Ynt: Dev Bir Arazi Aracı Kantura' Alıntı: Toplu geziler icin bire bir Genişletmek için tıkla ... Irakta olduğu gibi yumuşak zeminde çakılır bu araç. Çıkarmak için Greyder getiririz artıkın
Ynt: Dev Bir Arazi Aracı Kantura' Alıntı: Toplu geziler icin bire bir Genişletmek için tıkla ... Irakta olduğu gibi yumuşak zeminde çakılır bu araç. Çıkarmak için Greyder getiririz artıkın
ORHANBIYIKLI Zirve Mesajlar 2,136 Tepkime Puanı 8 9 Kas 2011 #22 Ynt: Dev Bir Arazi Aracı arazi konusuna gelince 10.000pound yani 4.5ton luk bi arac neler yapabilir?? sorusunun cevabını benden daha tecrübeli insanlara bırakıyorum. [/quote] ahhh bir bilsen neler neler yapar.
Ynt: Dev Bir Arazi Aracı arazi konusuna gelince 10.000pound yani 4.5ton luk bi arac neler yapabilir?? sorusunun cevabını benden daha tecrübeli insanlara bırakıyorum. [/quote] ahhh bir bilsen neler neler yapar.
Emwayyes İzlemeye Devam et :) Mesajlar 1,266 Tepkime Puanı 2 Yer SİVAS 10 Kas 2011 #23 Ynt: Dev Bir Arazi Aracı Abi Arac Süper ya tank gibi araç her yere gir bunla paylaşım için tşkler
4WD Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 8 Yer Irak\Kerkük Web www.4x4typ.ru 11 Kas 2011 #24 Ynt: Dev Bir Arazi Aracı serci07' Alıntı: Irakta olduğu gibi yumuşak zeminde çakılır bu araç. Çıkarmak için Greyder getiririz artıkın Genişletmek için tıkla ... Irakta ural kamyonlar var hemde saddamin ordusundan yagmalanma. sokaklar urallarla dolu. irakta greydere pek gerek yok. ama turkiye icin bilmiyorum
Ynt: Dev Bir Arazi Aracı serci07' Alıntı: Irakta olduğu gibi yumuşak zeminde çakılır bu araç. Çıkarmak için Greyder getiririz artıkın Genişletmek için tıkla ... Irakta ural kamyonlar var hemde saddamin ordusundan yagmalanma. sokaklar urallarla dolu. irakta greydere pek gerek yok. ama turkiye icin bilmiyorum
serci07 Kamp III Mesajlar 805 Tepkime Puanı 1 Yer Alanya 12 Kas 2011 #25 Ynt: Dev Bir Arazi Aracı yok ben yukardaki zırhlı mrap aracına demiştim.
[TR]BOZO Zirve Mesajlar 1,258 Tepkime Puanı 45 13 Kas 2011 #26 Ynt: Dev Bir Arazi Aracı Selamlar OSHKOSH forumda araçlar bölümünden yada google' a oshkosh yazıp bir inceleyin ne yapar ne eder yada ne yapamaz görürsünüz Saygılar.
Ynt: Dev Bir Arazi Aracı Selamlar OSHKOSH forumda araçlar bölümünden yada google' a oshkosh yazıp bir inceleyin ne yapar ne eder yada ne yapamaz görürsünüz Saygılar.
jmkeyata Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 18 Ocak 2012 #27 Ynt: Dev Bir Arazi Aracı mükemmel bir şey olmuş
tanersarp S R P A Mesajlar 112 Tepkime Puanı 82 Yer Mersin 17 Tem 2019 #28 alırsın ford olursun lord... buna kadar zorlarız biz anca
Kuzey44 10 numara 5 yıldız Mesajlar 25 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara 1 Ağu 2019 #29 Land rover defender 110 kasa 5 kapı ya pahalı diyoruz. Buna ne demeli?