Devlet Düşmanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MaNDaLiNa_ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,393
Ynt: Devlet Düşmanları

Bir İzmitli olarak konuya bende yakınım, Berk söylenecek bir şey yok, ya düzene ayak uyduracasın ya düzene ayak uyduracaksın.

Ne yapsak boş gibi geliyor bana.

Yada birlik olacağız birbirimize destek olacağız olaylara daha sıkı takip yapacağız ve heryerde bunu ifade edeceğiz.

Fotoğraftaki araç gitti mi peki. MKE de mi, son durumu ne?

Etiketler

sertem41' Alıntı:
Bir İzmitli olarak konuya bende yakınım, Berk söylenecek bir şey yok, ya düzene ayak uyduracasın ya düzene ayak uyduracaksın.

Ne yapsak boş gibi geliyor bana.

Yada birlik olacağız birbirimize destek olacağız olaylara daha sıkı takip yapacağız ve heryerde bunu ifade edeceğiz.

Fotoğraftaki araç gitti mi peki. MKE de mi, son durumu ne?

abi diğer hurdalıkların durumunu bilmiyorum ama seymende durum tam bir rezaalet resmen düzenek kurmuşlar.. ne yapsak boş geliyo bana göre

fotoraftaki araç duruyo ama abi doru düzgün kullanılmadıgı için bu şekilde mke nın elıne duscek ha bugun dusmus ha 5 sene sonra ne farkederkı zaman gectıkce daha guzel daha donanımlı aracları gorcez mke nın hurdalıklarında

Berk selam;

Umarım beni hatırlamışsındır, senin diğer aracın ile ilgili bir kaç kez görüşmüştük seninle. O günden beri kafamızda 50 türlü fikir oluştu fakat halen araç aramaya devam ediyorum, hatta biraz araç sayısını da artırdık bulabilirsem 6 adet gibi araç almayı planlıyorum.

Bu konuda her türlü fikir ve düşünceye açığım, desteklerinize bu sebeple bekliyorum.

Saygılar.

MaNDaLiNa_' Alıntı:
Ben yarın milli gelir dairesine bir daha gidecegim zaten.
İster ezilsin ister ezilmesin o derecedeki bi aracı 2 sene önceden garaja cekilip bekletilmesi bence cok yanlış.Calışır durumda olan aracı al getir garaja cek senelerce beklet.
Diyorum ya aracın altına,kapı köşelerine farların etrafına baktım bir tek yerde pas izine rastlamadım bu temiz aracı alıp sıfırdan toplamak isteyen bir sürü kişi vardır.Bence cok yazık ne diyeyim ki.
abi gerçektende, çok yazık malesef bu ülkedeki bütün prösetürler çok saçma ve mantıksız işliyo.gerçekten bu şekildedaha binlerce araç,sipsarların elindeyken bize sadece kahrolmak düşüyor.yine bu çamurlu mevsimi av sezonumu defendersiz geçireceğim için çok üzgünüm. birde bu araçlar zaten paslanmıyor abi.%85 aliminyum saçtan imal ediliyor diye duydum.bilmiyorum doğrumudur.

abi gerçektende, çok yazık malesef bu ülkedeki bütün prösetürler çok saçma ve mantıksız işliyo.gerçekten bu şekildedaha binlerce araç,sipsarların elindeyken bize sadece kahrolmak düşüyor.yine bu çamurlu mevsimi av sezonumu defendersiz geçireceğim için çok üzgünüm. birde bu araçlar zaten paslanmıyor abi.%85 aliminyum saçtan imal ediliyor diye duydum.bilmiyorum doğrumudur.

Prosedür adı üstünde prosedürdür. Doğası gereği mantıksız işler. Mantıksız işleyen bu tür şeylere büyük şirketlerde ve düşünebileceğiniz en büyük "şirekt" olan devlette ihtiyaç duyulur. Yani sorun devlet olmaktan değil büyük bir organizasyon olmaktan ve bu tür büyük organizasyonların yönetimindeki sıkıntılardan kaynaklanıyor.

olasiliksiz' Alıntı:
Prosedür adı üstünde prosedürdür. Doğası gereği mantıksız işler. Mantıksız işleyen bu tür şeylere büyük şirketlerde ve düşünebileceğiniz en büyük "şirekt" olan devlette ihtiyaç duyulur. Yani sorun devlet olmaktan değil büyük bir organizasyon olmaktan ve bu tür büyük organizasyonların yönetimindeki sıkıntılardan kaynaklanıyor.

Merhaba;

Ağzınıza sağlık Kürşat Bey, bizler de bu şirkette çalışan insanlar olarak bu sistemlere ayak uydurmak zorunda kalıyoruz.

Sanıyorum en acısıda bu olsa gerek.

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler