DİDİM , MARMARİS , DATÇA , FETHİYE kamp önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cerbeyn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,911

cerbeyn

Yeni Üye
siteye yeni üye oldum herkese merhabalar öncelikle :smiley:
başlıkta da yazdıgı uzere bu yerlerden en az üçüne günübirlik(toplam 3 gun) seyahat etmeyı dusunuyoruz 4 arkadas,4 duvar arasından bıktıgımız ıcın kamp cadırını tercıh ettık fakat hıc bırımızde daha once boyle bı tecrube edınmedıgımız ıcın kamp yerlerını bıle ıyı bılmıyoruz, az cok arastırdıgım kadarıyla dıdım için ;tavşanburnu orman kampı, marmaris ıcın de ; çubucak'ı onerılerı var..sızler daha ıyı bılıyosunuzdur bu 4 yer ıcın kamp tercıhlerınızı soyleyebılırmısınız ?

ayrıca ılk cadır maceramız olacak dıye masraf olsun ıstemıyoruz pıyasadakı fıyatı cok uygun olan cadırlar,ısımızı gorurmu sızce?

Etiketler
Ynt: DİDİM , MARMARİS , DATÇA , FETHİYE kamp önerileri

Praktikerde yanılmıyosam 215x205x130 ebatlarında çadır 45 liraydı. Metroda aynı çadır 55 lira.

İdare edermi sorusuna gelince aynı şeyi bende merak ediyorum. Praktikerde çadıra içten bakıp inceledim dikiş yerlerinden dışardaki ışık net bir şekilde gözüküyor. Yagmur konusunda düşündürmüyor yagmur yagarsa üzerine bi naylon attıkmı artık su geçirmez olurda yırtılırsa diye korkuyorum :D yaklaşık 15-20 günlük bir kamp düşünüyoruz bu konuda daha bilgili arkadaşlardan bende yardım talep ediyorum.

hepsiburada da da var ve cesıtlı sıtelerde yorumlarda fena degıl o bahsettıklerın 3 gunu kaldırı bence,bıde sısme yatak alıcaz heralde bu sekılde iş gorulur heralde bılen bırılerı akıl verırse netlesecek,beklıyorum bende

Bende ilk başlarda internetten bakıyordum ama hem internetteki fiyatı hemde kargo vs eklenince normalin üstüne çıkıyor. Praktiker ve metro gibi yerlere gidip alacagınız ürünleri görme şansınıda elde edersiniz.

Evet bahsettigim çadırlar 3 günü kaldırır ben tekrar başlık açmamak için senin başlığını kullandım ;D

sanırım sandıgım kadar da bilgili bı sıte degıl burası? neyse bakalım yıne kendı kendıme arastırmaya devam iyisimi,tesekkur ederım

merhabalar üç günlük kamp için öncelikle güzargahınızı iyi belirlememişsiniz,didimde 1 gün marmariste 1 gün ve datçada 1 gün olur,veyahut didim 1 gün fethiye 2 gün olur ,buralardaki kilometre farklarını ve zamn olarak planlarınızı yapın ben muğladayım coğrafyaya hakimim ancak bu ekip ve ekipman meselesidir,dediğim gibihareket anından itibarenyapacağınız kilometre /zaman çok iyi hesaplayın,3 güne 4 günlük kamp olmaz ,yinede ben muğladayım bana yazın ben güzergah konusunda yardımcı olayım iyi tatiller

herkese merhabalar, üye olmadan uzun süredir sitedeki konuları takip okuyorum filan , ama tatil planı yapmaya karar verdikten sonra üye olup aranıza katılmak bilgilenmek ve bende yardımcı olmak istedim, öncelikle bende izmirden başlayıp didim - bodrum - marmaris - fethiye - kumluca - antalya - alanya gibi bir güzergah belirledim kendimce ve 4 arkadaş gitmeye karar verdik, binek aracımızla gidicez , 2tane 2şer kişilik çadır ve 4 tane portatif sandalye , eşyalar , piknik tüp vs vs bagaja doldurup temmuz sonunda yola koyulucaz, çadır kurabileceğimiz yerleri gittiğimiz yerlerde sora sora bulmayı düşündük, yakıtımızıda hesapladık, maddi olarak sorunmuz pek yok, kabataslak benim gezi planım bu açıkcası, ama daha önceden tecrübeliler ve konuya hakim arkadaşlardan abilerimden yardım istiyorum , farklı güzergah önerileri, kamp için öneriler, gezilecek yerler görülmesi gerekenler vs vs bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum, şmdiden yardımlarınız için sağolun

Bodrum'da yaşadığım için burasıyla ilgili yardımcı olabilirim.

En bilineni Gümüşlük'teki Özak. Yazları İzmir'den gelen arkadaşlarla 1 hafta 10 gün burada kalıyoruz. Gecesi de gündüzü de keyifli.
Güvercinlik de var ama ben olsam, Gümüşlüğü tercih ederim.

Ynt: Didim , Marmaris , Datça , Fethiye Kamp Önerileri

didim ve marmaris ile ilgili birşey diyemem, ama datça'da ovabükünde gül pansiyon var. onlar bahçelerinde çadır kurmaya müsaade ediyorlar. işletmeciler de çok güzel ve çok hoş sohbet insanlar.

onun dışında yol üstünde mutlaka gökova körfezinde akyaka orman kampına uğrayın. tatil zamanı gürültüsü, kalabalıklığı rahatsız edici boyuta ulaşabilir, tuvaletleri her zaman temiz değil, ama her gidişimde keyif aldığım bir yer orası.

Fethiye'de kalınacak bir sürü seçenek var; bu daha çok sizin ne istediğinize bağlı. kalabalık gürültülü bir yer arıyorsanız ölüdeniz'de sugar beach başta olmak üzere kamp seçenekleri mevcut. ben şahsen pek beğenmemiştim; çadır için ufacık bir alan göstermişlerdi, arkamızdaki karavancılarda takada tukada okey oynuyor, çay ocağı da arabesk dinliyordu. Neyseki çok yorgundum da hemen uyuyakaldım.

daha sessiz sakin bir yer ararsanız bizim fethiye kayaköy'de kamp tesisimiz var. web sayfamız yenileniyor ama facebook tan bizi Han Kayaköy olarak bulabilirsiniz. Kayaköy'den minibüsle yüzmek için gemiler koyu ya da ölüdeniz'e gidebilirsiniz. ayrıca sadece yürüyerek ulaşılabilecek gizli saklı koylar da mevcuttur civarda. pek kimsenin ulaşamadığı bu koylar hem temi hem de pek bi keyifli oluyor. onun dışında fethiye ve ölüdenizdeki aktivitelere, yamaç paraşütü, tekne turu, saklı kent, safari gibi etkinliklere burdan da dahil olabilirsiniz

Ynt: Didim , Marmaris , Datça , Fethiye Kamp Önerileri

çadır konusuna gelince, ben kocamla o ucuz çadırlardan denedik, feci bir durum, kesinlikle tavsiye etmiyorum. özellikle yaz aylarında kullanacaksanız bir çadırda önemli olan nefes alabilmesidir. Bu ucuz çadırları da ucuza mal edebilmek için öyle bir kumaştan yapıyorlarki, içine girdiniz mi nefes alamıyorsunuz.

Biz kocamla Lafuma Campo 2 aldık. Kampanyalı olarak bize ekonomik geldi. Çok memnunuz. 3 mevsim çadır. üstteki şiltesini sıcak havalarda takmanıza hiç gerek yok, hatta bağlayacak bir yer bulursanız gölgelik olarak kullanabilirsiniz.

Eğer keyifli bir kamp tatili geçirmek isterseniz iyi bir çadır almanızı ve bunun içinde en azından 150 TL'lik bir bütçe ayırmanızı öneririm, verdiğiniz paraya gerçekten değiyor.

onun dışında şişme yatak yerine size şişme mat tavsiye ederim. hem taşıma, yer tutma açısından, hem de kullanımı açısında şişme yataktan çok daha pratiktir.

şimdiden iyi tatiller

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR