Disco 2 Yükseklik ve yakıt tüketimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan By BUĞRA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,269

By BUĞRA

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar

Yaklaşık 20 Gün evvel ilk arabam ilk jeep ilk dico mu almış bulunuyorum.

yakıt tüketiminden biraz dertliyim takıldığından beri 200 km yaptım yaklaşık 250-300 arası gaz doldurdum.Aldığımdan Bu yana Petrol ofisinden hatta aynı yerden şaşmadım

neyse yakıt tüketimini aşağılara düşürmek için siz üstadlardan fikir istiyorum.Öğrenci olarak biraz idareli olmam lazım :smiley:

bir diğeri ise içeriden ayarlanılan arka yükseklik alçaklığı ne komumda olmalı.?

en yüksekte mi en alçakta mı yada kısacası nasıl olmalı..?

arazi vitesi ise en geri konumda aracı malum sadece asfaltta kullanacağım arazi vitesi konumu ne olmalı.?

Çok sordum üstadlar affola ama aranızda yeniyim mazur görürsünüz umarım =)

Etiketler
Ynt: Disco 2 Yükseklik ve yakıt tüketimi

yeni aracınız hayırlı olsun
yakıt problemine pek bişiy yapabileceğinizi sanmıyorum çünkü jeep lerin içinde ençok yakan araçlardan birini kullanıyosunuz bende aynı dertten muzdaribim
arka körüklere gelince araziye girerken o düğmeye bastığınızda arka taraf kalkıcaktır yanlız 30km/h hızı geçtiğinizde kendi otomatik olarak gene eski haline gelicektir
arazi vitesini asfaltta H konumunda arazide ise L konumuna alıcaksınız tekrar aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için kısmetse ömürlük kalacak :smiley:

Aracın bakımlarını (yağ/filitre/lastik havası/dif yağları/buji ve kablolar/şanzıman) düzgün yaparsan yakıt tüketimin normalleşebilir çoğu kişi bunları atlıyor. Dur kalk gibi trafiği pek sevmezler, tuğlaya yakın aerodinamik yapısı ve ağırlığından dolayı fazla bir ekonomi de beklememelisiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri