Disco Jimny (Küçük Hunter'ın Hikayesi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kanyon_Jimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,923

Kanyon_Jimny

Kamp II
Yer
İstanbul
evet bildiğiniz üzere ben bizim ufaklığın babası Mehmet Can (ben) sizlere şimdi arabamın hikayesini anlatmak istiyorum kibar bir araç iken aracımın delirmesini hep beraber izleyelim :smiley:
benim oğlum 2007 model 1.3 motorlu doğduğunda 1250 kilo doğdu doktorlar çok normal dedi ancak büyümesi ve gelişmesi gerekli

önce araba Erzincanda babamın rent a carında iken çekildi o zamanlar daha babamı kandırmamıştım çünkü ehliyetim yoktu...

sonra istanbula geldi ve daha ilk çamur deneyiminde standart haliydi daha tabi bizim disco_jimny daha acemi bişeyden anlamazdı arkadaş yolları karıştırmış galiba HT lastiklerle çamura girmiş ee işte cesaret meselesi

ondan sonra arazi araçlarının olduğu bir doktora gittik Dr.Nedim beyi bulduk ve arabaya biraz kalsiyum vererek 3'uzamasını sağladı sonra boyu uzayınca ayak numqralarıda büyüdü 105/70/15 iken 235/75/15 oldu. sonra ise arabayı 3' yükseltip ve bf goodrich T/A lastikleri aldıktan sonra timuçin abinin önderliğinde gittiğimiz şile gezisinden

sonra bu çamur sevdasının ardı arkası kesilmedi herşey olmaya ve bizimkisi azıtmaya başladı

sonra diğer suzuki ailesinden akrabalarıyla buluştu ailenin en küçüğü ağabeyleri vitaralara fark attı boyuna posuna bakmadan abilerini çekti

sonra iyice kudurdu ve küçük hunter ünvanını aldı etrafındakilerden.

sonra bana dediki baba beni hala küçük sanıyolar sesim çok ince şu susturucuyu sök dedi bende kıramadım
[attachment=2]
[attachment=3]
ve sonunda bugünkü halimize geldi her hafta elimden tutuyo beni illa çamura sok diyo... :smiley: :smiley: :smiley:

n512893647_1033940_6846.jpg

upd0811-19.jpg

Etiketler
Ynt: Disco Jimny (Küçük Hunter'ın Hikayesi)

hocam fotolar çıkmıyor + huner değil hunter olacak sanırım ;) acil bekliyorum fotoları . . .

merhaba
fotoğraflarınızı ben de açamadım.sorun var galiba.merakla bekliyorum :smiley:

selam
gayet şık olmuş.öğrenmek istediğim sadece yükseltme işi ne kadara maloldu?kiti nerden tedarik ettiniz?ve dif.kilidi kullanıyor musunuz?
görüşmek üzere...

Kim bulaştırdı seni bu çamura kim kıydı sana :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler