Ynt: Discovery 1 Aşırı Yakıt Sorunu?
Herkeze selamlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Daha öncede söylediğim gibi bu aracı pek tanımıyorum.Yaklasık 20 senedir araba kulanıyorum genelde iyi araba bozulmadan önce ses verir,fakat bu arabanın motorundan o kadar cok değişik ses geliyorki hangi ses ne anlatmaya calısıyo anlıyamıyorum henüz...

Kulaktan dolma söylentilerle 600-700 tl yaktığı söylenmekteydi.Bu tabirede bir türlü alışamadım

yol biligsayarlarında 100km/lt yazdığı için....Bu değerler ortalama 15LT olduğundan ben aracımın yakıt tüketimini anormal sanmıstım..Tabi sehir içinde tüketimin artması çok normal...Güzel bir bakımla sagı solu sıkılıp yağlanırsa sanırım biraz daha azalıcaktır.Gerçi benim aracım biraz organik yani canı istediğinde kafasına göre takılıyo sanırım mesela arka cam sileceği sadece geri viteste çalışıyor

bide arka camda su fıskiyesi bulamadım acaba diğer araçlardada yokmu??
Aracın benzin sarfiyatı belimi büker diye düşündüğüm için lpg takmayı düşünmüştüm.Fakat bu lpg olayına nedense içim sinmemekte bir türlü..Birde avmlere çok giderim yağmurda camurda dısarlarda kalmak pek işime gelmez...
2000 tl civarı araç lpglendiriliyomus sanırım ama diğer ruhsata işlenmesi v.b. masrafları bilemem tabi..
Hepimiz insanız cesitli sıkıntılar yasıyoruz bu normal belki o gün Hüma otoda benim telefonuma bakan arkadaşında bir sıkıntısı vardır,Allah yardımcısı olsun..Teşekkür ederim burada Hüma otonun sahibinin ismini yazmıssınız ,o telefon konusmasından sonra pek irtibat kuracağımı sanmıyorum ama genede es kaza bir bağlantım olursa,olan olmus tekrar dile getirmeyi pek sevmesemde durumu kendilerine izah edeceğim eminim kendiside gerekli önemleri alacaktır.
Far korumalarını küçükbakkalköydeki SGL dizaynın ilanlarında gördüm ..Başka bir çok aksesuarda satıyorlar.Carreforun yanından halin önünden dümdüz devam ediyosunuz sanırım o cadde kayısdagı caddesi modokoya doğru gidiyosunuz birkaçyüz metre ileride dönüş tarafında yerleri müdür çok sempatik bir insan ve cidi sekilde sizle ilgileniyorlar...Ben audiye thule almak için gitmiştim..
Disco far korumaları önler 175euro arkalar tampondakıler dahıl 215 euro pazarlık yaparlar inşalah

saygılarımla...