Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,255
Ynt: Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta

Engin kim bu BFG al diyen büyüklerin yahu?
Merak ettim şimdi...

Bir gezide bayağı lastikten zahmet çektiğini hatırlıyorum ama asfaltta fena olmasa gerek?
Ben benim BFG setimi sattım.
Sanırım bir asfalt lastiği + çamur lastiği takımı doğru tercih oluyor.

Etiketler

Serdar'ım,

Afişe etmek olmaz... :smiley: "büyüklerim" kelimesini unuttum. bir daha kullanmam :-X

Dediğin doğru.. üşenmemek lazım, bir set yol, bir set arazi lastiği en doğru seçim.

Hımm... Neyse 1200 YTL verdiğine göre biraz da fazla vermişin gibi...
Sanırım ben 255/70 R16 set için 5 taneye 1250 YTL vermiştim zamanında.

Neyse uygun maliyetli çıkma çamur lastiklerini gözlemekte fayda var.
Ne de olsa araban bu hali ile yürüyor. Ucuz bulunca alıp koy kenara,
oranlar ile filan oynayınca takarsın.

süper olmus yazılar .... hepsını okudum ama geberıryyorum orta kulak zortlamaası yasmaktayım......tessekur ederım

Engin hocam 235 85 16 R 32" e denk gelir, senin araç çevirmez bence o lastiği, denenmiş mi daha önce? denemeden takma sakın hocam, istersen benim arabanın lastiklerini tak bi dolaş

Mert abi, OK yok muydu sende? eğer yedekte 235 85 16'ın varsa, alayım senden bikaç günlüğüne... arabanın şanzımanında bir iki değişiklik yapıcam. yapmadan önceki hali ve yaptıktan sonraki hali hakkında bilgi veririm.

lastikler müsait mi?

benim arabanın bi sürü işi serviste en az 1 hafta müsait gibi, sen kendi lastiklerini benim arabaya tak, benimkileri de kendi aracına tak, yedekte lastiğim yok çünkü
benim lastikler OK144 7.5 16R 31" , desen çok agresif olduğu için 235 85 16 MTR kadar zorlar aracı, zaten o da 31.7" tam olarak

Selamlar zamaniniz olursa su ilana bakabilirmisiniz, Servis yada Lr parcacisindan satiliyor galiba
http://www.sahibinden.com/1997_discovery_mpi_2000_cc_136_hpWQQaXQQ3909845WQQpXQQdisplayitem

Deep' Alıntı:
benim arabanın bi sürü işi serviste en az 1 hafta müsait gibi, sen kendi lastiklerini benim arabaya tak, benimkileri de kendi aracına tak, yedekte lastiğim yok çünkü
benim lastikler OK144 7.5 16R 31" , desen çok agresif olduğu için 235 85 16 MTR kadar zorlar aracı, zaten o da 31.7" tam olarak

abi sağol, gerekirse alo derim.

oorsal' Alıntı:
Selamlar zamaniniz olursa su ilana bakabilirmisiniz, Servis yada Lr parcacisindan satiliyor galiba
http://www.sahibinden.com/1997_discovery_mpi_2000_cc_136_hpWQQaXQQ3909845WQQpXQQdisplayitem

gidip bir test sürüşü yapın... ama ilk gördüğünüz aracı da hemen almayın.. her koşulda hata olur. Baktığınız araçların eksik yanlarını, yapılması gerekenleri kırık döküklerini listeleyin, tahminen kaça tamamlayabileceğinizi konuşalım.

Eryaz satıyor aracı, Cumhur abi, dostumuzdur kendisi
araç temiz görünüyor dışardan, içi için pek temiz denemez ama fiyat uygun yalnız motor masrafı kapıda olabilir, bi servise baktırın

Tamam tesekkurler

Bakip size haber veririm.

sonra da gel bir benim aracı kullan, ona göre karar ver.. :smiley:

su mersındekı tek kapılı bana cok cazıp gelmeye basladı ama tek kapılıda bı garıp olmus.....adam airbag zartzurt dosemıs amma hıcbırı yok var mı m ersın tarafında kımse bakan eden...goren bılen

http://www.araba.com/694333.html

fiyatı çok yüksek, bi disco I vardı araç TDI 2 kapı idi, 18500 YTL fiyatla 1 seneden fazla durdu
12-13 e alabiliyorsan sorun yok ama iyi araştırmak lazım çünkü 2 kapı V8 çok az gelmiştir belki de hiç gelmemiştir, servis geçmişi, faturası çok çok önemli, ayrıca aracı satamamayı da göze alın 5 kapılıları bile güç bela satılıyor, 2 kapılı jip alacak insan sayılıdır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR